KAS SA TAHAD TEHA MEIE KOOLIELU HUVITAVAMAKS? TAHAD OLLA KURSIS HUVITAVAMATE PROJEKTIDEGA? SIIS OLED SA ÕIGES KOHAS ÕIGEL AJAL! lIITU MEIEGA!

Thursday, December 12, 2013

Maakondlik vokaal-instrumentaalne konkurss "Rõõm muusikast"

28.novembril meie kooli muusika pedagoogi Jelena Trubina ja huvijuhi Irina Gantseva initsiatiivil toimus maakondlik vokaal-instrumentaalne konkurss "Rõõm muusikast"


Seekord toimus konkurss Sillamäe Huvi-ja Noortekeskuse Ulei aulas ning konursist võttis osa palju kollektiive erinevatest Ida-Virumaa linnadest: Kohtla-Järvelt, Jõhvist, Sllamäelt ja Narva-Jõesuust.
Meie koolist osales konkursil 4 kollektiivi : "Lbus meloodia" (3.B klass, juhendaja L.Loos),  «Gloria» /5.b klass/,  «Best Kids» /9.a klass/  и «Hellus» /9.а klass/ juhemdaja J.Trubina. Kõik ansamblid esinesid meie kooli muusikasaatja Irina Bogdanova saatel.
Konkursi üheks tingimuseks oli laste ja noorte  ühe laulu  esitamine  oma instrumendimängu saatel- lapsed laulsid ja mängisid mõnda musikainstrumenti.
Konkurss oli huvitav ka selle poolest, et oli esindatud alju erinevaid instrumente: kellukesed, flüüt, mrakassid, kitarr, kannel jt.
Noori muusikuid hindas žürii, kelle koosseisus oli Sillamäe Linnavalitsuse hariduse-ja kultuuriosakonna spordi-ja noorsootöö spetsialist T. Volkova, Narva koori kooli asemees, poiste koori dirigent ja juhendaja M. Gorjušin ning SHNK Ulei huviringi "Akadeemiline laulmine" juht O.Ridal
Zürii kiitis väga nii esinejaid kui ka muusikapedagooge,kes teevad suurt tööd, et tekitada huvi muusika vastu.
Kõik kollektiivid esinesid väga tublisti ning said auhinnad ja diplomid.
Kulddiplomi said ansamblid "Devtšata" (Sillamäe Kannuka Kool, juhendaja L. Kononenko), Sillamäe Kannuka Kool«Gloria» /Sillamäe Vanalinna Kool,  juhendaja J.Trubina ja 4.-6.klasside ansambel Sillamäe Eesti Põhikoolist,juhendaja J. Mets.
Pärast konkurssi olid läbiviidud töötoad: kannel (pedagoog I.Bogdanova), rütmilised instrumendid (pedagoog L.Loos), vokaal (pedagoog S.Gorjušina).

Projekti korraldajad on Sillamäe Vanalinna kooli muusika õpetaja J. Trubina, huvijuht I.Gantseva, aitasid kaasa ka muusika õpetajad I.Bogdanova ja L.Loos.
Projekti toetas Sillamäe Linnavalitsus, Ida-Virumaa Omavalituste Liit.

Artikkel konkursist ajalehes "Sillamjaeskij Vestnik" (vene keeles): страница 12
Mõned pildid ürituselt:
 







































No comments:

Post a Comment