KAS SA TAHAD TEHA MEIE KOOLIELU HUVITAVAMAKS? TAHAD OLLA KURSIS HUVITAVAMATE PROJEKTIDEGA? SIIS OLED SA ÕIGES KOHAS ÕIGEL AJAL! lIITU MEIEGA!

Friday, June 6, 2014

Põnevalt, loominguliselt, sõbralikult! Linna loovpäev õpilastele.


LINNA NOORTE LOOVPÄEV

 Mai viimasel päeval, kui õppeaasta hinded on juba välja pandud  ning vanemates klassides eksamite hooaeg, korraldas Sillamäe Vanalinna kool linna loovpäeva noortele, kuhu olid kutsutud ka Kannuka ja eesti Põhikooli õpilased.
Pärast ürituse toimumist saime palju häid sõnu ja meeldivat tagasisidet nii pedagoogidelt kui ka lastelt.
Mis meil toimus loovpäeval?
Ürituse põhieesmärgiks oli laste ja noorte loovuse arendamine, sõprussuhete tugevdamine linna õppeasutuste vahel, õpilaste teadmiste t'iendamine meie linna arenguloost.
Sellel päeval olid avatud järgmised "õpilaspunktid"

1. Väljasõiduka peatuspunk Avinurme elulaadikeskuses (7.klasside õpilastele Vanalinna koolist ja eesti Põhikoolist)В
2. Orienteerumismäng Sillamäe vanalinna osas
3. Spordimängud
4. Loominguline töötuba mere ääres
5. Täispuhutav takistusrada

avinurme Elulaadikeskuses ootas õpilasi 3 töötuba:
  • kasetihust meisterdamine








  • korvi punumine



  •  metsatarkuse töötuba





Täname Avinurme Elulaadikeskuse töötajat  Rene Alberit sooja ja huvitava vastuvõtu eest! iga õpilane leidis endale huvitava tegevuse ja kõik jäid väga rahule, samas said uued teadmised erinevatest valdkondadest..

Kuigi Sillamäe territooriumile jäänud õpilastel ei olnud üldsegi igav.
Sillamäe Vanalinna kooli suurepärane pedagoog Viktoria Frolenkova koostas huvitava orienteerumismängu-questi, mille küsimustele vastates said õpilased teada rohkem meie linna arenguloost!
Näiteks ei teadnud paljud noored, et varem olid meie linna pargis sportlasi kujutavad skulptuurid. üheks ülesandeks oligi kujutada oma skulptuure, millega õpilased said suurepäraselt hakkama!






















 Spordimängud on alati noorte seas teretulnud. seekord aitasid korraldada spordimänge nii klassijuhatajad kui ka kehalise kasvatuse õpetajad.



Väga kreatiivseks ja loominguliseks osutus meisterdamise töötuba mere ääres. ürituse korraldajad muretsesid just selle töötoa pärast väga, arvestades meie muutlikku ilma, kuid meil vedas ning tulemus oli väga ere! Iga rühm sai endale värvilise joonise, mida nad pidid kopeerima ning "joonistada" merekivide peal. Vaadake õpilaste tulemusi:










Muidugi kutsus suuremaid emotsioone ette peatuspunkt nimetusega "täispuhutav takistusrada". Ega iga laps ei saa hõpata hiiglasuurel batuudil iga päev ja seda ka tasuta!






Täname kõiki, kes aitasid ürituse organiseerimist ja Sillamäe Linnavalitsus rahalise toetuse eest!

Rohkem pilte:








































































































No comments:

Post a Comment