KAS SA TAHAD TEHA MEIE KOOLIELU HUVITAVAMAKS? TAHAD OLLA KURSIS HUVITAVAMATE PROJEKTIDEGA? SIIS OLED SA ÕIGES KOHAS ÕIGEL AJAL! lIITU MEIEGA!

Tuesday, February 10, 2015

Projekt "Tulevane ajakirjanik" jätkab huvitavaid kohtumisi


3. a klassi projekt "Tulevane ajakirjanik", millest me kirjutasime SIIN ja SIIN jätkab oma kohtumisi huvitavate inimestega, kes töötavad Sillamäe linnas.





Õpilastele pakub see huvi! Aga teile?

Detsembri alguses saime me kokku jalgpalli treeneriga Irfan Ametoviga. Kohtumine oli väga põnev ja kasulik, meie klassis on ju palju poisse, kes käivad jalgpalli mängimas! 
Irfan jutustas palju  sellest, kui tugevasti armastab ta oma tööd ja peret.  See kord olid intervjueerijad Nikita Kanev ja Diana Jakimova, fotoreporteriks Anita Konova.
Kohtumise lõpus pakkus Irfan  meile mandariine ning tänas kutse eest!


4. veebruaril saime me kokku meie kooli teatri juhiga Irina Parhomenkoga. Irina huviga meenutas oma lapsepõlve, oma sünnimaad, ta ju sündis Tadžikistanis, kus granaatõunad ja virsikud kasvasid käe ulatuses, kus oli palju päikest ja kuumust.
Seekord intervjueerisid meie külalist Sergei manžikov ja Darja Jermakova. Kohtumise lõpus esitasid kõik soovijad oma küsimusi ning Irina Parhomenko viis läbi ägedat mängu!
Täname kohtumise eest!








No comments:

Post a Comment