KAS SA TAHAD TEHA MEIE KOOLIELU HUVITAVAMAKS? TAHAD OLLA KURSIS HUVITAVAMATE PROJEKTIDEGA? SIIS OLED SA ÕIGES KOHAS ÕIGEL AJAL! lIITU MEIEGA!

Monday, March 16, 2015

MEIE MEGAPÕNEV JA KIRJU LOOVPÄEV REEDEL, 13.MÄRTSIL!





ERE LOOV ÕPPEPÄEV SILLAMÄE VANALINNA KOOLIS KOOS KÜLALISTEGA NELJAST RIIGIST!
Meie koolis on traditsiooniks korraldada loovpäev koolivaheajale eelneval õppepäeval.

Reedel, 13.märtsil  oli koolis korraldatud ere ja meeldejääv loovpäev, mille teemaks oli "Elu multikultuurses ühiskonnas". See teema ei olnud valitud juhuslikult. Esiteks on tolerantsuse kasvatamine ning erinevate kultuuride arvestamine alati tähtis ning teiseks tähistatakse 14.märtsil emakeelepäeva ning on mõistlik rääkida sel päeval erinevatest keeltest ja kultuuridest.
Peale meie õpetajate aitasid päeva sisustada 4 vabataktlikku neljast erinevast riigist: Prantsusmaalt, Hispaaniast, Saksamaalt ja Rumeeniast. Täname meie sõpru ja partnereid Vitatiimi (Narva)ja Youth Club Active (Tallinn), kes võimaldasid vabatahtlike kaasamist meie ürituse läbiviimisse!
Vaatame koos, mis meil toimus!






Sel päeval oli igal klassil 5 30-minutilist tundi. 1. tund- "Elu multikultuurses ühiskonnas"-arutlused, diskussioonid. 2. tund -tutvume uue riigiga (Igale klassile oli antud riik, mille kohta nad pidid õppima: tervutussõnu selle riigi keeles, teadma vappi, lippu, rahvusväärtusi ja -vaatamisväärsui, tuntuid isikuid. 3.tund-õpilased valmistasi Blitz-kollaaži 4.tund- Lõbus karaoke- õpime laulma võõrkeeles 5.tund-kontrollime oma teadmisi-viktoriin, esitlused.
6., 7. ja 8.-tes klassides töötasid vabatahtlikud, seepärast pidid meie õpilased tutvutama ka Eestit

Peale loomingulisi tunde ootas vabatahlikke ekskursioon Sillamäe muuseumis ja osalemine suveniiride valmistamise töötoas. Täname meie head partnerit-Sillamäe Muuseumit ellise võimaluse eest!

Pildid ja videod ürituselt (täiendatakse)





























































































































Õppeesitlus multikultuurset ühiskonnast (vene keeles):














No comments:

Post a Comment