KAS SA TAHAD TEHA MEIE KOOLIELU HUVITAVAMAKS? TAHAD OLLA KURSIS HUVITAVAMATE PROJEKTIDEGA? SIIS OLED SA ÕIGES KOHAS ÕIGEL AJAL! lIITU MEIEGA!

Monday, June 1, 2015

Õnnitleme SVK 6.klasside õpilasi projekti KEAT I koha saavutamise puhul!










Meie kool osaleb projektis KEAT (Kaitse end ja aita teist!) juba kolmandat aastat, kuid see on esimene kord, kui me saime I koha!
Mis on projekt KEAT?


"Kaitse end ja aita teist" (lühendatult KEAT) on ohutusalane projekt, mille eesmärk on anda 6. klasside õpilastele põhikooli riikliku õppekava läbiva teema „Tervis ja ohutus“ alusel eluks vajalikke ohutusalaseid teadmisi ja oskusi. Kümmekond aastat tagasi sai see alguse Jõgevamaalt. Tänaseks on projekt jõudnud igasse Eesti maakonda. 
Igal aastal saab üle-eestiliselt enam kui kaheksa tuhat kuuenda klassi noort ohutusalased teadmised. Õpilastele viiakse läbi koolitused. Koolitus lõppeb võistluspäevaga, kus korratakse üle teooriatundides õpitu, tehakse temaatilisi teatevõistlusi ja viiakse läbi muid lõbusaid tegevusi.
 Laagrid toimuvad eeskätt maikuu lõpus ning sinna oodatakse koolitustel osalenud koolide esindusvõistkondi. 
Projekti eestvedajaks on Päästeamet, kuid suurteks abilisteks Politsei- ja Piirivalveamet, Eesti Punane Rist ja Maanteeamet. Ohutuslaagri toetajate nimistu on oluliselt pikem ja näiteks 2015 aastal panustasid KEAT laagrisse lisaks eelnimetatuile ka Aide Autokool OÜ, Lääne- Eesti Pommigrupp, Häirekeskus, Kaitseliit Pärnumaa Malev, MTÜ Operation Lifesaver Estonia, Riigimetsa Majandamise Keskus, Tamrex Ohutus OÜ, Elektrilevi OÜ, Paikre OÜ, Eesti Haigekassa, Pärnu Maavalitsus, Europe Direct Pärnumaa teabekeskus, MTÜ Paide Vabatahtliku Tuletõrje Selts. Lisaks on aplausi ja tänusõnad ära teenindu ka Helmond OÜ Helmondi Peo- ja Toidutare, MTÜ Tre Raadio ühing, Premia TKH AS, Perona Bowling, Steffani Pizza, Laserpark OÜ, Hellar ja Pojad OÜ, Wendre AS!



No comments:

Post a Comment