KAS SA TAHAD TEHA MEIE KOOLIELU HUVITAVAMAKS? TAHAD OLLA KURSIS HUVITAVAMATE PROJEKTIDEGA? SIIS OLED SA ÕIGES KOHAS ÕIGEL AJAL! lIITU MEIEGA!

Saturday, June 4, 2016

Vitamiinide- ja teadmisterohked koolipäevad jätkuvad!

Varem me juba kirjutasime, et meie kool osaleb  PRIA puu-ja köögivilja tegevustega seotud projektis.
30.mail, toimus puuviljasalatite ja smuutide konkurss, mille aktiivsed osalejad said auhinnad 1.juunil. Auhinnaks oli puuviljakorv tervele klassile!







2.juunil toimusid aktiivsed ja tervislikud vahetunnid, mida valmistas ette kooli õpilaesindus: sportlikud lõbusad võistlused  puuviljade ja aedviljadega, kus õpilased olid aktiivsed, said nii väikese füüsilise koormuse kui ka teadmisi Eestis  ja mujal Euroopas kasvavatest puuviljadest ja aedviljadest. Igal osalejal oli võimalus võita mahlane puuvili!

3.juunil toimus aga Mahe õuesõppe päev.  See oli õppepäev õues, kus  õpilased läbi planeeritud õppemängude said tutvuda erinevate põllumajandustööde liikidega, Eesti põllumajanduse traditsioonidega. Päeva jooksul viidi läbi erinevad tunnid: ·         Proovi ise põllutöid (lõimumine: kehaline kasvatus + tööõpetus+loodusõpetus) ·         Kõrreline matemaatika
·         Puuvilja inglise  ja eesti keel, mahe inimeseõpetus jt. Traditsioonilise barbecue juurde pakuti 3 kasulikku salatit ja sidrunivett!

Aulas aga toimus nukuteatri esietendus eesti keeles, kus ka lauldi mee kasulikkusest!

Täname toetajaid!

Palju vitamiiniderohkeid pilte:
                                                                                                   














No comments:

Post a Comment