KAS SA TAHAD TEHA MEIE KOOLIELU HUVITAVAMAKS? TAHAD OLLA KURSIS HUVITAVAMATE PROJEKTIDEGA? SIIS OLED SA ÕIGES KOHAS ÕIGEL AJAL! lIITU MEIEGA!

Tuesday, October 18, 2016

MEIE KOOLI NUKUTEATER OSALES rahvusvahelisel nukuteatrite festivalil "Nukupidu"!


Meie kooli nukuteater "Muinasjutul külas" esines II jõhvikate nukupeol-rahvusvahelisel nukuteatrite festivalil "NUKUPIDU"!

15.oktoobril toimus Jõhvi Kontserdimajas II Nukuteatrite festival "Nukupidu". Sellel festivalil näitavad oma etendusi kutselised nukuteatrid Eestist ja välismaalt.  Sellel aastal sai vaadata erinevate teatrite ("Tuuleveski", "Banaanikala", Are Uduri nukuteater, "Lepatriinu", "Marionett", Moskva nukuteater) etendusi ja muinasjutte ning fuajees oli võimalik  vaadata näitust „Ferdinand Veike – nukuteatri asutaja Eestis“, joonistuste näitust „Buratino“  erinevate nukkude näituseid, osaleda õpitubades ja teatri „Piligrim“  /Moskva/ mängude programmis 

Just sellepärast olime me VÄGA üllatunud, kui augustis sai meie kooli nukuteatre kutse esineda ka oma lavastusega. hakkasime mõtlema, mida näidata väikestele vaatajatele?
ühe kuu jooksul ei ole võimalik luua midagi uut ja põnevat, seega otsustasime näidata midagi lõbusat meie repertuaarist.
valitus sai meie lavastus "Kolm põrsakest"! S Mihhalkovi muinasjutu ainetel.

Siis töötasime palju: proovid, proovid ja veel kord proovid!
Etenduse päev saabus! meie esinemisplats oli 2.korrusel fuajees. Kui vaatasime, kes tuli meid vaatama, olime natuke ehmunud, sest terve fuajee oli vaatajaid täis! 
esimesed laulud, esimesed noodid ja algas meie etendus!

KÕIK LÄKS VÄGA HÄSTI!


Ise ma saime ka vaadata erinevaid etendusi- 5 etendust! Kõik nad olid põnevad ja väga mitmekesised! peale etenduste olime kutsutud kohvikusse, et arutada talvist nukuteatrite festivali Tallinnas! 
Meid jälle kutsutakse esinema!!!!
Mida me näitame ja millega rõõmustame vaatajaid on seni saladus!

Kindlasti mõtleme välja midagi põnevat!



Täname kõiki, kes meid toetab!

No comments:

Post a Comment