KAS SA TAHAD TEHA MEIE KOOLIELU HUVITAVAMAKS? TAHAD OLLA KURSIS HUVITAVAMATE PROJEKTIDEGA? SIIS OLED SA ÕIGES KOHAS ÕIGEL AJAL! lIITU MEIEGA!

Thursday, June 8, 2017

Esimene kohtumine lõimumisprojekti "Noortekamba detektiivid" raames Tallinna Gaia koolis.


6.juunil startis meie uus lõimumisprojekt koostöös Tallinna Gaia kooli õpilastega, mis arendab õpilaste keeleoskusi, suhtlusoskust, õpetab, kuidas kasutada seikluskaameraid ja teisi kaasaegseid tehnoloogiaid õppeeesmärkides ning tutvustab eesti kultuuri.
Sel päeval saabus Tallinna Sillamäe Vanalinna kooli 18-st õpilasest ja kahest õpetajast koosnev sõbralik meeskond, et tutvuda Gaia kooli õpilastega, uurida, mis on nende koolide erinevused ja sarnasused, mida põnevat peidab park Kadriorg ning kuidas teha tööd seikluskaameraga.

Ilm oli meie poolt ning soe päike aitas õpilastel täita erinevaid ülesandeid.

Tutvumiseks kasutasime mänge ja mitteformaalseid õppemeetodeid, saime filmida Kadriorus ning analüüsida tehtud videosid, osalesime töötoas ning isegi õnnitlesime ühte õpilast, kellel oli just sellel päeval sünnipäev, eesti ja inglise keeles!

Järgmine kotumine toimub Sillamäel 6.septembril, mille käigus omandavad õpilased uusi teadmisi ja oskusi ning planeerivad edasist õppelaagrit Haapsalu linna lähedal.
Mõned pildid ja esimene ühine video :

Videot saab vaadata SIIT
                                      >

No comments:

Post a Comment