KAS SA TAHAD TEHA MEIE KOOLIELU HUVITAVAMAKS? TAHAD OLLA KURSIS HUVITAVAMATE PROJEKTIDEGA? SIIS OLED SA ÕIGES KOHAS ÕIGEL AJAL! lIITU MEIEGA!

Wednesday, November 8, 2017

Üks päev OÜ Baltic Enerpred ettevõtjana

1.novembril veetis meie 5.klassi õpilaste meeskond päeva ettevõtja rollis, seekord OÜ Baltic Enerpred ettevõttes, kus neid võttis soojalt vastu firmajuht Valeri Šilin.

Vaatamate sellele, et ettevõtlikel inimestel ei ole tavaliselt ühtegi vaba hetke, leidis Valeri meie õpiaste jaoks aega ning nõustus osalema projektis "Üks päev ettevõtjana"

Sellel päeval tutvusid õpilased töökojas tehtavate kaupade ja suveniiritoodanguga, jutustati, kes on firma kliendid ja milliseid teenuseid firma osutab. Õpilased ise valmistasid suveniire EVK programmi logoga!


Valeri jutustas, et firma tegeleb erinevate trükiste, fototeenuste ja suveniiritoodangu valmistamisega, saab tellida originaalseid kellasid, magnette, märke jm.

Firma juht vastas õpilaste küsimustele sellest, kui kaua ja kui edukalt töötab firma, kees on nende kliendid ja milliseid nippe peab teadma suvveniiritoodangu valmistamisel.


Täname meeldiva koostöö eest!
Loodame, et meie õpilased saavad edukalt ja põnevalt tuvustada ettevõtet ka teistele linna elanikele kooli messil detsembri alguses..





No comments:

Post a Comment