KAS SA TAHAD TEHA MEIE KOOLIELU HUVITAVAMAKS? TAHAD OLLA KURSIS HUVITAVAMATE PROJEKTIDEGA? SIIS OLED SA ÕIGES KOHAS ÕIGEL AJAL! lIITU MEIEGA!

Monday, December 4, 2017

Messikoolitus õpilastele projekti "Üks päev ettevõtjana" raames

21.novembril toimus projekti "Üks päev ettevõtjana" raames messikoolitus õpilastele.

Koolituse eesmärgiks oli anda ettevõtjaid esindavatele õpilastele ja ettevõtetele teadmised ja oskused messidel osalemiseks ning seeläbi luua võimalused oma konkurentsivõime tõstmiseks. Eraldi toodi välja stendide loomise põhimõtted ja võimalused. Koolitusel käsitleti järgmisi teemasid: messiboksi ülesehitus, turundus, meeskonnatöö ja ettevalmistus, eristumine, strateegia, töö messiboksis, töökorraldus, finantsiline pool.

Koolituse ajal pidid kõik meeskonnad välja töötama esindatava ettevõtte messiboksi idee, seda vormistama ning teistele esitlema. meie õpilased olid väga tublid ja said suuepäraselt hakkama püstitatud eesmärgiga.

6.detsembril korraldavad nad infomessi kooliõpilastele.

Täname ka meie töötaiaid Jelena Moskaltšuk ja Irina Gantseva, kes toetasid õpilasid sel oolitusel ja oid valmis iga hetk suunama ja aitama.

Pildid ürituselt:


                          Koolituse eesmärgiks on anda ettevõtjaid esindavatele õpilastele ja ettevõtetele teadmised ja oskused messidel osalemiseks ning seeläbi luua võimalused oma konkurentsivõime tõstmiseks. Eraldi tuuakse välja stendide loomise põhimõtted ja võimalused. Koolitusel käsitletakse järgmisi teemasid: messiboksi ülesehitus, turundus, meeskonnatöö ja ettevalmistus, eristumine, strateegia, töö messiboksis, töökorraldus, finantsiline pool. Projekti tulemusel on läbinud koolituse vähemalt 50 õpilast ja ettevõtjat ning saanud teadmisi messil osalemise korraldamiseks ja messil osalemiseks.

No comments:

Post a Comment