KAS SA TAHAD TEHA MEIE KOOLIELU HUVITAVAMAKS? TAHAD OLLA KURSIS HUVITAVAMATE PROJEKTIDEGA? SIIS OLED SA ÕIGES KOHAS ÕIGEL AJAL! lIITU MEIEGA!

Thursday, March 14, 2019

Heategevuslik aktsioon "Ava oma süda!"

 
Sillamäe Vanalinna kool püüab alati toetada noorte algatusi. Täna stardis koolis õpilasesinduse aktsiooni idee "Ava oma süda!", mile eesmärgiks on aidata haigeid ja kodutuid loomi. Aktsiooni algatajad on 9.b klassi õpilased Albert Jusupov ja Daniil Klimenko.

Sel aastal soovime me aidata Sillamäe linna lähedal asuvat Päite loomaparki. Eile käisid noored seal kohapeal, et tutvuda loomapargi tööga, seal elavate ja abi vajavate loomadega.

Päite loomapargis on hetkel üle 60 looma:hobused, koerad, kassid, oinad, kitsed, 2 hõberebast, tuhkrud jt. Park on kujunenud ka varjupaigaks, sest keskuses on palju neljajalgseid, kes veedavad seal oma vanaduspäevi. Loomapargi ehitus algas umbes 2 aastat tagasi, kuid jätkub siiamaani, sest üha kasvab vajadus uute ehitiste järele (näiteks loomade jalutusaiad, väike ravimaja jm). 

Paljud loomad, kes hetkel elavad loomapargis olid vabatahtlike poolt päästetud ja ravi saanud. Kõik loomapidajad teavad, kui kallid on loomaarstide teenused. Õnneks leidub palju inimesi, kes soovivad ühel või teisel määral aidata. 

Kui teie tahate ka kuuluda abistajate hulka, saate teha seda kolmel viisil:

  •   teha pangaülekanne  Saaja: MTÜ Ayuda, konto: SEB EE851010220214610221  või Swed EE452200221056484378. Selgitusse tuleb kirjutada:  annetus SVLK ja oma isikukood (saab hiljem maksu annetuse summalt tagasi)
  • tuua rahavlised vahendid kooli, turvamehe valvepunktis asuvasse "purki"
  • osta Royal Canin või Gourmet  kaubamärkide loomade toitu ja tuua kooli  kabinetti 3-10 

Ühine meie aktsiooniga ja aita loomi!

Mõned pildid, Päite loomapark:


        



No comments:

Post a Comment