KAS SA TAHAD TEHA MEIE KOOLIELU HUVITAVAMAKS? TAHAD OLLA KURSIS HUVITAVAMATE PROJEKTIDEGA? SIIS OLED SA ÕIGES KOHAS ÕIGEL AJAL! lIITU MEIEGA!

Friday, May 10, 2019

Osalemine integratsiooni projektis "Integreeritud ELU"


reaalsetes situatsioonides ja läbi mänguliste ülesannete toimub keeleõpe sujuvalt! 

9.mail õnnestus meie kooli 6.-8.klasside õpilastel osaleda integratioonilises projektis "Integreeritud Elu", mille viisid läbi Tallinna ülikooli üliõpilased.

projektist võtsid osa eesti õpilased Rapla ja keila koolist ning vene õpilased Siillamäe Vanalinna koolist.  projekti üldeesmärgiks oli toetada õpilaste sotsiaalsete oskuste arendamist ning pakkuda eduelamusi kultuuridevahelises suhtlemises; - rakendada õpilaste võõrkeele õppimise motiveerimiseks eakaaslase väärtusliku kogemuse jagamist ning koostöiseid tegevusi.

Päevategevused toimusid sõbralikus loomingulises õhkkonnas, saabumisel tutvustati meile Keila kooli, viidi läbu tutvumismängud, moodustati segarühmad, kus koos said töötada eesti ja vene noored.

Iga osaleja sai osaleda kolmes töötoas: 1. Käsitöö, sõbrapael 2. Muusika, laulu õppimine
3. Takistusrada läbimine kinnisilmi partneri juhendamisel.

Saime kogeda, kui kergesti kaob keelebarjäär loomingulistes situatsioonides, kus õpilastel vaja saavutada ühtset eesmärki!

Väga kihvt oli ka Rapla kooli õpilase Timofei edulugu, kes rääkis, kuidas ta õppis 1,5 aastaga eesti keele selgeks, kui tema pere kolis Eestisse Ukrainast!. Noored kuulasid teda suure huviga, esitasid oma küsimusi, Timofei jagas oma kogemusi ja andis nõuandeid keele õppimise kohta.
Projekti lõppemisel said kõik jagada oma muljaid ja jätta tagasisidet.

Õpilased Keila koolist tundsid huvi Sillamäe kooli külastamise vastu. oleme selle üle rõõmsad ja valmis neid vastu võtma, sest koosõppimises areneme kõik!

Päeva lõpus saime külastada Keila juga ning nautida meie Eestimaa ilu!

Täname korraldajaid! 
                             



No comments:

Post a Comment