KAS SA TAHAD TEHA MEIE KOOLIELU HUVITAVAMAKS? TAHAD OLLA KURSIS HUVITAVAMATE PROJEKTIDEGA? SIIS OLED SA ÕIGES KOHAS ÕIGEL AJAL! lIITU MEIEGA!

Monday, February 10, 2020

Uue noortekohtumiste projekti ettevalmistav kohtumine Viljandi Avatud Noortetuba esindajatega


Sel aastal osaleb meie kool partnerina noortekohtumiste projektis "Mis on kiusamine?", mis oli algatatud Viljandi avatud Noortetuba noorte poolt.  Projekti raames toimub 2 kohtumist, üks märtsis Sillamäel ja teine aprillis Viljandis. Projektis osalevad Viljandi ja Sillamäe noored vanus 13-17a.
Projekti eesmärgiks on anda osalejatele uusi teadmisi selle kohta, mis on kiusamine ja kuidas seda ära tunda, soodustada üksteiselt õppimist ja kogemuste vahetamist. Võrrelda ja arutada, kuidas mõistetakse kiusamist vene ja eesti kogukondades, kas on erinevusi või pigem sarnasusi, kas vene ja eesti noored on võrdselt teavitatud kiusamisega seotud probleemidest ja võimalikest lahendustest, programmidest.
Toimus ettevalmistav kohtumine, mille käigus said noored tegevuskava täpsustada, ülesanded jagada, tutvuda esimese noortekohtumise läbiviimise kohaga ning koostada riskianalüüs
Noortekohtumiste elluviimist rahastatakse Haridus- ja Teadusministeeriumi, Eesti Noorsootöö Keskuse ja SA Archimedese noorteagentuuri toel.





No comments:

Post a Comment