KAS SA TAHAD TEHA MEIE KOOLIELU HUVITAVAMAKS? TAHAD OLLA KURSIS HUVITAVAMATE PROJEKTIDEGA? SIIS OLED SA ÕIGES KOHAS ÕIGEL AJAL! lIITU MEIEGA!

Tuesday, January 8, 2013

Uus projekt "Sulle ja Mulle"



Veel üks projekt, mille tegevused algavad selle aasta kevadel, sai toetuse Hasartmängumaksu Nõukogult (Haridus- ja Teadusministeerium. Sotsiaalministeerium)

Sillamäe Vanalinna kooli projekt „Sulle ja Mulle“ on suunatud hariduslike erivajadustega õpilastele ja nende kaasamisele aktiivsetesse koolitegevustesse ning koolivälistesse tegevustesse. Projekti käigus planeeritakse õpetada HEV-õpilastele ettevõtliku õppe põhimõisteid, tutvustada neile Ida-Virumaa huvitavaid loodusobjekte (pankrannik ja joad), Kukruse Polaarmõisa ning juurutada ettevõtlikku mõtlemisviisi tegevuste planeerimisel, kus toimib seaduspära, et Sinu tehtud tulemuslik töö toob endaga kaasa positiivseid tulemusi ja mingis mõttes kasu Sulle endale (õpilased saavad osaleda õppekäikudel, külastada huvitavaid loodusobjekte ning Kukruse Polaarmõisa).
Projekti käigus toimub 2 töötuba (õpiraskustega õpilastele ning toimetuleku klassi õpilastele) lindude söögikohtade valmistamiseks ökoloogilistest toodetest, 3 õppekäiku (Ida-Virumaa huvitavatele looduslikele objektidele, Kukruse Polaarmõisa, Langevoja joa äärde).
Projekti lõpus toimub arutlus, milles projektis osalevad HEV-õpilased analüüsivad koos õpetajatega projekti tegevusi ja tulemusi, nõrku ja tugevaid külgi.

No comments:

Post a Comment