14.detsembril toimus 6.d klassi õpilaset kauaoodatud sõit Tartu Ahhaa keskusse šokolaadi valmistamise töötoas osalemiseks. Et õpilased teevad ise kooli šokolaadioli nende jaoks sõit nii põnev kui ka väga õpetlik.
Kuidas ikkagi õigesti valmistada šokolaadi? Sellest rääkis õpilastele põhjalikult ning näitas piltlikult suurepärane giid-laborant.
Õpilased veendusid, et ilma kakao-massita ning kakaoubadeta, mida AHHAA keskus saab Kalev vabrikust, ei ole šokolaadi võimalik teha kodustes tingimustes.
Kuigi koolis mõtlesid õpilased ise välja oma tehnoloogiat. Nüüd maitseb nende valmistatud sokolaad sama hästi, võibolla isegi parem! :)
Kuidas ikkagi õigesti valmistada šokolaadi? Sellest rääkis õpilastele põhjalikult ning näitas piltlikult suurepärane giid-laborant.
Õpilased veendusid, et ilma kakao-massita ning kakaoubadeta, mida AHHAA keskus saab Kalev vabrikust, ei ole šokolaadi võimalik teha kodustes tingimustes.
Praegu töötavad õpilased oma okolaaditoodangu ilusa pakkimise kallal, et esitada oma maiustusi kooli jõululaadal.
No comments:
Post a Comment