KAS SA TAHAD TEHA MEIE KOOLIELU HUVITAVAMAKS? TAHAD OLLA KURSIS HUVITAVAMATE PROJEKTIDEGA? SIIS OLED SA ÕIGES KOHAS ÕIGEL AJAL! lIITU MEIEGA!

Tuesday, March 5, 2013

Õppeseminar programmist Euroopa Noored


27.veebruaril Jõhvis toimus Euroopa Noored brantš.
Infoseminarist võtsid osa meie kooli õpilased Julia Bulatova (8.a klass) ja Daniil Aleksejev (6.D klass)


Brantš (brunch) on Ameerika päritoluga eine ja ühendab endas nii hommikueine (breakfast) kui ka lõunasöögi (lunch) ja serveeritakse tavaliselt Rootsi lauast.Söömise käigus jagasid Euroopa Noored programmi Eesti Büroo esindajad, miks just programmi Euroopa Noored kaks võimalust – noortevahetused ja noortealgatused – on suurepärased neile noortele, kes soovivad saada esimesi rahvusvahelisi kogemusi või tahavad enda ümbruskonnas midagi konkreetset ära teha. Lisaks sai kuulda projektikogemusi praktikas.
Infoseminari viisid läbi kogenud töötajad anna Kuzina ning Denis Jeršov . Meie õpilased said teada palju uut, millised alaprogrammid on olemas, millised on nende tingimused ja võimalused, kuidas mõned projektid olid ellu viidud praktikas.


Loodame, et meie õpilastel tekivad uued ideed ja meie suudame neid suunata, kuidas õigesti kasutada olemasolevaid võimalusi.

No comments:

Post a Comment