KAS SA TAHAD TEHA MEIE KOOLIELU HUVITAVAMAKS? TAHAD OLLA KURSIS HUVITAVAMATE PROJEKTIDEGA? SIIS OLED SA ÕIGES KOHAS ÕIGEL AJAL! lIITU MEIEGA!

Sunday, March 24, 2013

Projekti "Sulle ja Mulle" töötoad.


Hasartmängumaksu Nõukogu vahenditest Haridus-ja teadusministeeriumi ja Sotsiaalministeeriumi toetatud projekti "Sulle ja Mulle" raames toimusid töötoad korrektsiooniklassis ja  6 c ning 5 a klassides.

15. märtsil 6 c ja 5 a klassis nende õpetaja Ljudmila Loos juhendamisel toimus töötuba, mille käigus valmistasid õpilased  ökoloogilistest materjalidest originaalseid söötmisasju lindudele, mida õpilased hiljema õppekäigu Ida-Virumaa jugade juurede panevad puudele üles. Meisterdamise käigus arenes ka õpilaste koostöö oskus ning oskus püstitada ja saavutada oma eesmärke.

sarnast töötuba korraldas ja viis ellu koos oma õpilastega korrektsiooniklassi pedagoog Liilia Sorokina.  Erivajadustega õpilastele meeldis meisterdada oma kätega midagi kasulikku lindude jaoks, töötoa käigus õppisid nemad töötama koos ning arvestama teiste tegemistega. Järgmine etapp on panna meisterdatud asjad üles Langevoja joa ääres, kus toimub ka projekti tegevusi analüüsiv arutlus ja mini-piknik.

Mõned pildid töötubade toimumisest:













Класс коррекции:

















No comments:

Post a Comment