KAS SA TAHAD TEHA MEIE KOOLIELU HUVITAVAMAKS? TAHAD OLLA KURSIS HUVITAVAMATE PROJEKTIDEGA? SIIS OLED SA ÕIGES KOHAS ÕIGEL AJAL! lIITU MEIEGA!

Friday, October 18, 2013

SVK Haridusfestivalil 2013 TÜ Narva Kolledžis

18.oktoobril TÜ Narva Kolledžis toimus Haridusfestival 2013, millest võttis Sillamäe Vanalinna Kool aktiivselt osa.

Haridusfestival toimub 2013 aastal viiendat korda, sellest on kujunenud Ida-Viru maakonna juhtiv haridusüritus. Sel aastal keskenduti festivalil piirkonnas aktuaalsele teemale: "Kuidas saada inseneriks?"
Terve päeva jooksul toimus Narva Kolledži fuajees inseneriharidust toetavate programmide ja õppimisvõimaluste mess ning loengud ja töötoad.
Tegevust jagus nii õpetajatele kui ka õpilastele.


Õpiastele olid pakutud innnnustav loeng TTÜ vilistastelt "Miks saada inseneeriks?", töötoad Karjääriplaneerimine nii  eesti keeles kui ka  vene keeles, Silmaringi videote töötuba, Projektijuhtimise treening,Ettevõtlusteatri etendus "Tark  maja-tark äri",
Ettevõtete külastused: A/S NAKRO ja Eesti Energia Narva elektrijaamad, Eergia Avastuskeskuse töötoad "Peadpidi füüsikas",  TTÜ töötoad, Roboti töötuba, Keemia töötuba - katsed toiduainetega
Füüsika töötuba - põnevad katsed füüsikas, Terita oma meeli!,  Tartu Ülikooli teadusbussi töötoad

Täiskasvanutel oli oma programm, mis algas konverentsiga „Kuidas saada inseneriks?“, kus oma
ootusi üldharidusele tutvustasid  IVEK, Eesti Kaubandus- ja Tööstuskoja esindaja ning ettevõtjad."Töötasid ka Ettevõtliku Kooli programmi tuttvustavad töötoad,  toimus koolitus"Ettevõtlikkusõppe alused","Kooli ettevõtte töötuba", Silmaringi videote töötuba.

Meie koolist osales Haridusfestivalil väike meeskonda 9.B klassi tüdrukutest, kes näitasid oma teadmisi ja võimeid erinevates tegevustes.
Kooli direktor Irina Lju ning projektijuht Irina Meljakova viisid läbi venekeelse töötoa, kus tutvustasid Ettevõtliku Kooli programmi külalistele, kelle hulgas oli esindajaid Burjaatiast!

Täname kõiki korraldajaid huvitava ja haridusliku ürituse eest!

Pildid:








No comments:

Post a Comment