KAS SA TAHAD TEHA MEIE KOOLIELU HUVITAVAMAKS? TAHAD OLLA KURSIS HUVITAVAMATE PROJEKTIDEGA? SIIS OLED SA ÕIGES KOHAS ÕIGEL AJAL! lIITU MEIEGA!

Wednesday, April 16, 2014

Esimesed õppekäigud projekti "Ettevõtlikud noored on kooli vara: suveniiride valmistamine" raames

Aktiivselt käib töö projekti "Ettevõtlikud noored on kooli vara: suveniiride valmistamine" raames, mida toetas Sillamäe Linnavalitsuse Arenguosakond.
Projekti esimesel etapil õpivad ja analüüsivad 5 c, b ja 7.d klassi õpilased Ida-Virumaa muuseumide suveniiride tooteid.
03.04 toimus meie õppekäik Sillamäe Muuseumi.
Muuseumi pedagoog Irina Zamarina jutustas õpilastele, mida tähendab sõna "suveniir", millised suveniirde liigid  on Sillamäe muuseumis olemas, millised on populaarseid ja mida ei ostata aastaid. 





Igal projektis osalejal on nn õpimapp, kuhu ta panaeb kirja oma märkmeid, tähelepaneuid, kus t analüüsib meelde jäänud suveniiride toodangut, võrdleb hindu.
Täname Irina Zamarinat meeldiva koostöö ja huvitava  tunni eest!

10.04. olime meie  samas koosseisus ilusas kohas nimetusega Avinurme, kus külastasime Avinurme Puiduaita ja Elulaadikeskust.

Õpilaste jaoks oli ettevalmistatud väike ekskursioon, rikkaliku suveniiride toodanguga tutvumine. Samas osalesid õpilased korvi punumise tööktoas!
Mõned pildid:




























Благодарим за гостеприимство!


No comments:

Post a Comment