KAS SA TAHAD TEHA MEIE KOOLIELU HUVITAVAMAKS? TAHAD OLLA KURSIS HUVITAVAMATE PROJEKTIDEGA? SIIS OLED SA ÕIGES KOHAS ÕIGEL AJAL! lIITU MEIEGA!

Tuesday, May 26, 2015

Intellektuaalsete mängude klubi.


Sillamäe Vanalinna Kool on igaaastase linna intellektuaalsete mängude turniiri läbiviija. See aasta ei olnud ka erandiks ning Sillamäe Linnavalitsuse toel olid läbi viidud 21. ja 22.aprillil  intellektuaalsete mängude truniirid linna 5.-8.klasside õpilastele.
Rohkem infot ja pilte üritustelt:


Projekti elluviimisega taotleti järgmiste eesmärkide saavutamist:
·         Gümnaasiumi ja põhikooli õpilaste silmaringi laiendamine;
·         Huvi arendamine intellektuaalse ja uurimistegevuse vastu mängu kaudu;
·         Muusikaasta tähistamine kooliõpilastega
·         Teadmiste laiendamine teemal „Muusika meie elus“
Huvi arendamine uurimistegevuse vastu

Sellel aastal oli turniir pühendatud muusikaastale. Turniirist võttis osa 14 meeskonda, kes osalesid kahes vanuserühmas: 5.-6.klassid ja 7.-8.klassid. Turniiride osalejad pidid ära arvama muusikariistasid foto-lotos, nimetama heliloojaid, vastama erinevatele huvitavatele küsimustele. Iga turniir kestis umbes 1, 5 tundi ning selle aja jooksul näitasid osalejad oma teadmisi ja oskusi.
Turniiri lõpus selgusid ka võitjad.
Vanuserühmas 5.-6.klassid esimese koha sai  Sillamäe Vanalinna Kooli 6.b klassi meeskond "Pentatonika ", teises vanuserühmas (8.-9.klassid) esikoha sai Sillamäe Kannuka Kooli meeskond "Kvinta". Kõik võitjad said auhindu ja kõik osalejad maiustusi.
Pildid:































No comments:

Post a Comment