KAS SA TAHAD TEHA MEIE KOOLIELU HUVITAVAMAKS? TAHAD OLLA KURSIS HUVITAVAMATE PROJEKTIDEGA? SIIS OLED SA ÕIGES KOHAS ÕIGEL AJAL! lIITU MEIEGA!

Sunday, May 31, 2015

Tervislik Vikerkaar Sillamäe Vanalinna Koolis

TERVISLIK VIKERKAAR

Perioodil 19.-21.mai toimus Sillamäe Vanalinna Koolis huvitav projekt nimetusega "Tervislik vikerkaar". Projekti põhieesmärgiks oli propageerida tervislikku toitumist ning puu-ja aedviljade kasulikkust, samas ka laste loovuse ja algatusvõime arendamine läbi osalemise praktilistes tegevustes.

Kogu projekti jooksul oli koolis palju tegevusi. Iga soovija sai osaleda huvitavas viktoriinis  "Aedviljad ja puuviljad on kasulikud toiduained", mille võitjad said auhinnaks puuviljade korvi.
Loe edasi, mida huvitavat sai teha veel:


projekti esimesel päeval, 19.mail,  toimus konkurss "Minu ilus ja kasulik laud", kus õpilased pidid katma lauda kasutades kooli poolt antud aedviljade ja puuviljade komplekte, kujundama oma lauda ning tegema esitluse.
Žürii märkis nomineeris kõiki osalejaid ning valis välja 2 eredamat ja  huvitavamat lauda: 6.b klassi laud ja 3.b klassi laud;
              
      

Teised osalejaid said auhindu erinevates nominatsioonides, näiteks "Kõige romantilisem laud", "Laud kaetud koos sõpradega", "Iseseisvad kokad" Vaadake nende töid:
                                                         
Projekti teisel päeval, 20.mail toimusid algklasside õpilaste jaoks õppeprogrammid, mida valmistas Õpilasesindus. Õpilased said tutvuda erinevate eksootiliste puuviljadega,  saada infot nende kasulikkusest ja isegi degustaarida selliseid eksootilisi puuvilju nagu kumkvat, marakuja, avokaado, pappaya jt.
samas toimusid erinevad konkurssid ja mängud aed-ja puuviljadest:
                                                 

Projekti kolmandal päeval, 21.mail, iga soovija sai osa võtta puuvilja vahetundidest, kus pakuti osavust, nutikust ja kiirust arendavaid tegevusi:
                      
Projekti lppemisel tehti kokkuvõtted ning parimaid autasustati puuvijade komplektidega.:
 б          

Täname Haridus-ja Teadusministeeriumit  ning Sillamäe Linnavalitsust projekti toetamise eest!

No comments:

Post a Comment