KAS SA TAHAD TEHA MEIE KOOLIELU HUVITAVAMAKS? TAHAD OLLA KURSIS HUVITAVAMATE PROJEKTIDEGA? SIIS OLED SA ÕIGES KOHAS ÕIGEL AJAL! lIITU MEIEGA!

Thursday, September 22, 2016

Ettevalmistavad töökohtumised projekti "Targa tarva juures" raames

Rakvere Gümnaasiumi ja Sillamäe Vanalinna Kooli projekti "Targa tarva juures" raames toimus juba 2 töökohtumist, kus projektijuhid ja -algatajad Rakverest ning meie klassijuhatajad ja eesti keele õpetajad arutasid planeeritud õppevisiitide tegevuskava, õpilaste ettevalmistavat tööd ning õppepäeva ajakava.

Esimene  õppesõit toimub 28.septembril, milles osalevad meie kooli 3.klassid. neid ootab ees põnev õuesõpe, sportlikud võistlused, orienteerumine linnas ning isegi Rakvere Politseimuuseumi programm. 4.oktoobril sõidavad aga   õppevisiidiga kõik 5.klassid, keda ootab ees ka üks  huvitavalt sisestatud õppepäev.
Tänu  Integratsiooni-ja Migratsiooni Sihtasutuse "Meie Inimesed" toetusele toimuvad need õppepäevad õpilaste jaoks tasuta, nendelt oodatakse aktiivset osalust, algatust ja uusi ideid ning sõprussuhteid.
Täname Rakvere Gümnaasiumi aktiivseid õpetajaid ja projektijuhti suurepärase võimaluse eest ning loodame meeldivale koostööle!

No comments:

Post a Comment