KAS SA TAHAD TEHA MEIE KOOLIELU HUVITAVAMAKS? TAHAD OLLA KURSIS HUVITAVAMATE PROJEKTIDEGA? SIIS OLED SA ÕIGES KOHAS ÕIGEL AJAL! lIITU MEIEGA!

Saturday, September 10, 2016

Sillamäe Looduskool alustas uut õppeaastat põneva projektiga!


Sillamäe Vanalinna Kooli Looduskool koostöös Sillamäe Rakendusökoloogia keskusega ning  Sillamäe Linnavalituse, Hasartmängumaksu Nõukogu ja ettevõtte ÖkoSil toetusel alustas oma kolmandat õppeaastat põneva projektiga "Kodukandi loodussaladuste jälil, mis toimus 25.-27 augustil Sillamäe linnas ja selle piirkonnas.
Peale 16 looduskooli õpilase oli õppeprotsessi kaasatus veel 14 noort vanuses 7-14 aastat, kes avastasid enda jaoks kodukandi erinevaid loodussaladusi.
Projekti üldisemaks eesmärgiks oli laste ja noorte võtmepädevuste arendamine läbi osalemise praktilistes keskkonnatemaatilistes tegevustes ning koostöötõhustamine  haridusasutuste vahel.Projekti kitsamad eesmärgid olid         korraldada ja läbi viia noortele mõeldud õppetubasid, kus tutvustatakse ja väärtustatakse Ida-Virumaa piirkonna looduslikku eripära,   motiveerida õpilasi looma kodukandi teemadega seotud  installatsioone, et laiendada oma teoreetilisi teadmisi, arendada loovust ja ettevõtlikkust ning tutvustada ka teistele kodukandi looduse eripära, õpetada noortele teadlikku lähenemist oma piirkonna looduse uurimisel 
Kolme põneva õppepäeva jooksul töötasid  noortega innustavad pedagoogid-Natalja Hripunova (Sillamäe Vanalinna Kooli ja Sillamäe Gümnaasiumi bioloogia õpetaja, igor Lukjanov-Sillamäe Huvi-ja Noortekeskuse Ulei kunstiklasside pedagoog, bioloog ning Tallinna Loodusmuuseumi pedagoog Katerina Pesotski)
Projekt ei ole veel l
petatud, osalejaid ootab ees temaatilise interaktiivse näituse vormistamine, projekti tulemuste esitlemine teistele linna õpilastele ning valminud installatsioonide eksponeerimine linna muuseumis!
Suur fotogalerii ja põhjalikum info projektist ja kolme päeva tegevustest asub Looduskooli blogis (vene keeles)SIIN
О

No comments:

Post a Comment