KAS SA TAHAD TEHA MEIE KOOLIELU HUVITAVAMAKS? TAHAD OLLA KURSIS HUVITAVAMATE PROJEKTIDEGA? SIIS OLED SA ÕIGES KOHAS ÕIGEL AJAL! lIITU MEIEGA!

Thursday, June 13, 2019

Uue algava noortekohtumiste projekti ettevalmistav kohtumine Aluoja Puhkekeskuses


12.-13.juunil andsime ettevalmistaval kohtumisel stardi uuele noortekohtumiste projektile „Noored puhuvad uue elu sisse  Virumaa vanadele rahvamängudele ja -tantsudele“ Sillamäe Vanalinna kooli ja Mäetaguse Põhikooli koostöös.

Septembris  Aluoja Puhkekeskuses toimuv noortevahetuste projekt ühendab 13 eesti noort Mäetaguse Põhikoolist ja 13 vene noort Sillamäe Vanalinna koolist ja seab endale järgmised eesmärgid:

-eesti-vene noorte omavaheline suhtlemine läbi mitteformaalsete meetodite (sh rahvamängud, vanavanemate õuemängud ja rahvatantsud, simulatsioonimängud)
-edasiste koostööprojektide planeerimine
-vene ja eesti vanavanemate kultuuri tundmaõppimine rahvamängude, õuemängude ja rahvatantsude abil
-noorte võtmepädevuste arendamine
-noorteprojektide läbiviimise kogemuse saamine

Ettevalmistaval kohtumisel osales 4 noort ja 2 juhendajat, kes arutasid projekti tegevuskava, tutvusid noortekohtumiste projekti läbiviimiskoha ja selle võimalustega, jagasid ülesandeid, planeerisid menüüd ja koostasid vajalike vahendite nimekirja. Samas arutasime projekti nähtavust ja refleksioonimänge.

Noortekohtumiste elluviimist rahastatakse riigieelarve vahenditest Haridus- ja Teadusministeeriumi, Eesti Noorsootöö Keskuse ja SA Archimedes Noorteagentuuri toel.
  
             

#noortekohtumised ja #sõbralikkusesaadikud


No comments:

Post a Comment