KAS SA TAHAD TEHA MEIE KOOLIELU HUVITAVAMAKS? TAHAD OLLA KURSIS HUVITAVAMATE PROJEKTIDEGA? SIIS OLED SA ÕIGES KOHAS ÕIGEL AJAL! lIITU MEIEGA!

Monday, March 11, 2024

Rahvusvaheline koostöö: töövari Türgi koolist tutvus meie kooli ja Eesti haridussüsteemiga

 


Perioodil 04.03-08.03   käis meie koolis töövarjutamas Nurrulah Gülsoy Gölcük Barbaros algkoolist.

Tema põhiliseks eesmärgiks oli tutvuda Eesti haridussüsteemiga, vaadata, milliseid digitaalseid lahendeid kasutatakse koolides, kuidas õpetatakse keeli ning arendatakse õpilaste oskusi ja pädevusi.

Planeerisime seda töönädalat ja ajakava nii, et külaliskoleegil oleks võimalus tutvuda ka teiste meie partneritega Sillamäel ja Narvas: Nurrulah sai külastada ka Sillamäe Gümnaasiumi, Narva Vanalinna Põhikooli, Narva Gümnaasiumi ja Narva Eesti Gümnaasiumi ning Vitatiimi ja Vestifleksi. Oleme tänulikud meie kollegidele igast organisatsioonist sooja ja sisuka vastuvõtu eest!

Meie koolis külastas Nurrulah inglise keele, eesti kirjanduse, eesti keele tunde mõlemas õppehoones,  käis visiidiga Sillamäe linnapea Tõnis Kalbergi juures, tutvus meie linna ajalooga Sillamäe Muuseumis ja promenaadil.

Oleme rõõmsad, et meie partnerkoolide hulka nüüd tekkinud veel uus suur kool Türgi hiigelsuurest linnast, kus elab üle 2miljoni inimese!

Oleme avatud uutele kontaktidele ja koostööle!
Mõned pildid :
















No comments:

Post a Comment