KAS SA TAHAD TEHA MEIE KOOLIELU HUVITAVAMAKS? TAHAD OLLA KURSIS HUVITAVAMATE PROJEKTIDEGA? SIIS OLED SA ÕIGES KOHAS ÕIGEL AJAL! lIITU MEIEGA!

Tuesday, December 4, 2012

Külalised meie koolis

29.novembril meie kooli külastas delegatsioon Jüri vallast, mille koosseisus olid koolidirektorid ja õppealajuhatajd. Külastuse eesmärgiks oli tutvuda meie kooliga ja sellega, kuidas meie kool osaleb projektis "Ettevõtlik kool", et  saada vajalikud kogemused selles valdkonnas.
Meie õpilased võtsid külalised ilusti vastu, vakmistasid ette esitlused ning tutvustasid oma projekte.
Mis toimus ja mda õpilased rääkisid?
2. c klassi õpilased koos oma õpetajaga Jelena Barmotina,  väga soojalt ning huvitavalt tutvustasid ma 2011/2012 aasta projekti "Kassi maja" ning selle aasta projekti "Päkapikkude kool".




Samas tutvustasid 7. b  klassi õpilased oma klassijuhataja Tatjana Ignatova juhendamisel  projekti "Et mitte muutuda jääks...". Õpilased said oma esitlusega väga hästi hakkama, kuigi nende jaoks see oli esimene avalik esinemine.


8. a klassi pilane Anastassia Iškova kooli huvijuhi Irina Gantseva juhendamisel tutvustasid eelmise aasta suurt projekti "Sillamäe suvepadi". See projekt ja selle tulemused äratasid külaliste tähelepanu.




Sillamäe Linnavalitsuse Hariduse-ja Kultuuriosakonna juhataja Tiina Kasema tänas õpilasi ning töiendas esitlusi oma muljete ning  kommentaaridega.
Kingituseks said külalised õpilaste poolt valmistatud originaalseid meeneid.

No comments:

Post a Comment