KAS SA TAHAD TEHA MEIE KOOLIELU HUVITAVAMAKS? TAHAD OLLA KURSIS HUVITAVAMATE PROJEKTIDEGA? SIIS OLED SA ÕIGES KOHAS ÕIGEL AJAL! lIITU MEIEGA!

Friday, October 17, 2014

"ETTEVÕTLIKU KOOLI" STANDARDI KULDTASE ON MEIE UUS SAAVUTUS!

Haridusfestival 2014 sai Sillamäe Vanalinna Kooli jaoks märkimisväärseks ja meeldejäävaks, sest just 16.oktobril 2014  saavutas meie kool Ettevõtliku Kooli standardi kuldtaset  ning on hetkel ainuke kool Eestis, kes kannab sellist tiitlit.
Mis on kuldtase ja milline töö on selle taga?

Kuldtase on  ettevõtliku  kooli tunnustav ettevõtlikkuse hindamise tase, mis näitab, et konkreetne kool või lasteaed on ettevõtlikkusvaldkonnas tunnustatud ka üleriigiliselt või rahvusvaheliselt ning selle  saavutamine on koolile selgeks kvaliteedimärgiks ning võimaldab saavutada tuntust regioonis ja riigis tervikuna ning parandada oluliselt oma tegutsemise tõhusust.Kuldtaseme saab kool kolmeks aastaks ning hiljem võib tasseme saavutamist uuesti saavutada ja taotleda.
Oleme väga tänulikud kõigile, kes aitavad meil  saavutada kooli eesmärke ettevõtlikkuse valdkonnas ning  toetavad meie visiooni antud valdkonnas.
Meie põhitegelastele-kooli õpilastele soovime kuldaseme saavutamist  nende poolt valitud valdkondades ning loodame, et meie kooli töö ettevõtliku kooli programmis  soodustab nende edasist arengut ja uute ideede elluviimist!

Vaatamata pidulikele momentidele ja autasustamisele pidasime  meeles Haridusfestivali põhieesmärke ning andsime meie kooli aktiivsematele õpilastele, kes on ka Õpilasesinduse töös aktiivsed, vtta osa Haridusfestivalil pakutavatest võimalustes: osaleda töötubades. tutvuda teiste asutuste, firmade, organisatsioonide tegevusega.

Samas toimus Haridusfestivalil Edulugude konkurs ning meie hoidsime pöialt meie partnerile Kiviõli I Keskkoolile, kelle projekt "Purgiprojekt" oli nominentide hulgas..

Loodame, et oleme kuldtaseme kuldaväärt esindajad ning saame ellu viia miljonpalju uusi ideid!

Pildid ürituselt:

Registreerumine saabumisel:


Avasõnad, esineb Mariliis Randmer,  Ettevõtliku Kooli programmi juht:
Autasustamine ja head sõnad Haridusministeeriumi  ja IVEKi esindajate poolt:


Hoiame pöialt oma koolile ja rõõmustame ka meie sõprade pärast:

Autasustamine:



Magus tort Kristilt Goldberg (EVK programmi uus aktiivne  elluviia)


Täname tähelepanu eest!  Uute saavutusteni!

TAHAN-SUUDAN-TEEN!





No comments:

Post a Comment