KAS SA TAHAD TEHA MEIE KOOLIELU HUVITAVAMAKS? TAHAD OLLA KURSIS HUVITAVAMATE PROJEKTIDEGA? SIIS OLED SA ÕIGES KOHAS ÕIGEL AJAL! lIITU MEIEGA!

Monday, October 13, 2014

KOOS MUUDAME MAAILMA!


"Koos muudame maailme" - sellist  nimetust kannab projekt, mis soodustab kahe Sillamäe "Ettevõtliku Kooli"programmi raames töötava asutuse (lasteaed "Päikseke" ja Sillamäe Vanalinna Kool) koostööd.
Alguses oli see projekt mõeldud ainul HEV-õpilastele ning pidi koosnema kahest osast-huvitava linna orienteerumismängu väljatöötamine ning kasulike õppevahendite loomine.
Praeguseks on aga projekt  reaalses elus muutunud  veel põnevamaks ning


ühendab Sillamäe Vanalinna kooli 2.a klassi õpilasi ( Valentina Jerofejeva juhendamisel), Viktoria Frolenkova erivavajadustega õpilasi ning Sillamäe lasteaia "Päikseke" ""Mesilased" rühma lapsi (Natalja Tsernõsheva ja Riina Dudina juhendamisel)


Projekti eesmärgid:


  • Leida eriline lähenemisviis linna õpilaste õpetamisele ning motiveerimisele luua õppevahendid teiste laste jaoks
  • Luua koostöövõrgustik kooli ja lasteadade õpilaste vahel eesmärgiga aidata teineteisel õppida

  • Luua õppevahendid/õppematerjal lasteaedade lastele sõnavara rikastamiseks ning loomingulisuse arendamiseks (soolasest taignast õppekomplektid erinevatel  teemadel )

Mis on plaanis ja millised tööd juba käivad?

Plaanis on luua huvitavad õppevahendid soolasest taignast väikestele lastele ning läbi viia õpetund, mille käigud kooliõpilased tutvustavad lasteaialastele, kuidas saab kasutada lihtsamaid aineid: soola, jahu ja vett  erinevate kujude loomiseks.
Lasteaias saavad kujukesed uue elu, lapsed hakkavad neid värvima ning mõned  nedest võibolla sattuvad ka jõululaadale originaalse suveniirina.

Hetkel teevad Vanalinna kooli pedagoogid koos lastega tõhusat tööd soolasest taignast kujukeste valmistamiseks. Vaadake, kuidas säravad nende silmad:
































Jälgige projekti edasist arengut meie blogis!
Projekti toetab Sillamäe Linnavalitsus.
Täname!

No comments:

Post a Comment