KAS SA TAHAD TEHA MEIE KOOLIELU HUVITAVAMAKS? TAHAD OLLA KURSIS HUVITAVAMATE PROJEKTIDEGA? SIIS OLED SA ÕIGES KOHAS ÕIGEL AJAL! lIITU MEIEGA!

Monday, November 17, 2014

KOOLINÄDAL 2014

 Traditsiooniliselt toimus novembris (10.11-14.11) meie koolis Koolinädal, mida valmistasid ette Õpilasesindus, kaasatas võimalikult palju õpilasi erinevatest klassidest.

Koolinädal oli mitmekesine ning sisalds nii õpeüritusi, mille käigus tutvustati koolidokumente, õpilasesinduse tööd, kooli sisekorda, kui ka lõbusaid konkursse ja esitlusi. ROHKEM INFOT JA PILTE:




Esmaspäeva alustasid õpilased meeldiva tervitustega, tervitades õpilasi ja töötajaid magusa üllatusega esimese korruse platsil.
Samal päeval toimus Õpilasesinduse istung ning koolinädala ametlik avamine, eesti rahvatantsuga esinesid 2.a klassi õpilased.

Teisipäev oli väga asjalik, 4.-5.klasside õpilastele toimus loeng, kus õpilased tutvustasid SVK dokumente ning õpilasesinduse tööd. Samas näidati õpilaste poolt tehtud videot "SVK minevik, olevik, tulevik."
Kolmapäev oli lõbus, toimus Mütside ja susside konkurss, joonistuste konkurss ning loovtööde näitus.
Neljapäeval said tutvuda koolidukumentidega ja õpilasesinduse tööga vanemate klasside õpilased, samas tutvustati videot kooli loovpäeva ohta, mis toimus 17.oktoobril.
Reedel autasustati aktiivsemaid õpilasi ja konkursside võitjaid ning toimus ka koolinädala pidulik lõpetamine õhupallide taevasse lennutamisega.
Paremini tutvustavad teile meie koolinädalat pildid :











































































































No comments:

Post a Comment