KAS SA TAHAD TEHA MEIE KOOLIELU HUVITAVAMAKS? TAHAD OLLA KURSIS HUVITAVAMATE PROJEKTIDEGA? SIIS OLED SA ÕIGES KOHAS ÕIGEL AJAL! lIITU MEIEGA!

Friday, November 28, 2014

Põnevad ühiskonnaõpetuse tunnid Sillamäe Linnavalitsuses!

 20.novembril, Kodanikupäeval, oli meie 9.klasside õpilastel suurepärane võimalus õppida ühiskonnaõpetust praktikas Sillamäe Linnavalitsuses!













ПОДРОБНЕЕ:

Esiteks toimus 20.novembril üle-eestiline Töövarjude päev.

Töövarjupäev on programm, mille käigus õpilased saavad võimaluse ühe tööpäeva jooksul heita pilk oma ala spetsialisti tööle. Seda võimalust kasutavad tuhanded koolinoored üle Eesti, et tutvuda erinevate elukutsete esindajate ja nende tööga.
Ka meie Sillamäe koolide õpilased tutvusid selle päeva raames erinevate töökohtadega nii Sillamäel kui väljaspool linna.
Vanalinna Kooli 11 õpilast olid töövarjudeks Eesti Energias, Päästeametis, linnavalitsuses, fotosalongis. Üks päev töövarjuna olemist ei anna kindlasti terviklikku pilti elukutse olemusest, aga kindlasti oli see silmaringi laiendav ja õpilastele kasulik ning mõnedki vaatavad enda tulevikuvõimalusi uue pilguga.
Linnavalitsuses käinud õpilased olid toredad, arukad ja huvitusid mitmesugustest teemadest, esitasid asjalikke küsimusi ja kindlasti jäid nad selle päevaga rahule. (autor Riho Kutsar, ALLIKAS)
Teiseks, Sillamäe Vanalinna Kooli ühiskonnaõpetuse õpetaja algatusel ja 9.a klassi juhataja T. Nikiforova toel oli ellu viidud mäng "Sillamäe Volikogu Istung", millest võttis osa 21 ühesanda klassi õpilast. 
Kõik oli nagu äriselus, oli Volikogu esimess ja sekretär, toimusid arutelud linna probleemide üle ja hääletamine, tehti rühmatööd ja huvitavaid ettepanekuid.
Pilte ürituselt:





















No comments:

Post a Comment