KAS SA TAHAD TEHA MEIE KOOLIELU HUVITAVAMAKS? TAHAD OLLA KURSIS HUVITAVAMATE PROJEKTIDEGA? SIIS OLED SA ÕIGES KOHAS ÕIGEL AJAL! lIITU MEIEGA!

Saturday, October 26, 2019

Põnev koostöö Ida-Virumaa Kutsehariduskeskusega!

 Karjääri planeerimine ja elukestev õpe on riikliku õppekava läbivad teemad. Sillamäe Vanalinna kool võimaldab oma õpilastel kasutada selle teema käsitlemiseks ja õppimiseks erinevaid viise. Meie kooli on kauaaegne  meeldiv koostöö Ida-Virumaa Kutsehariduskeskusega. Sillamäe Vanalinna kooli õpilased osalevad aktiivselt kutsekeskuse poolt korraldatavatel üritustel, varjupäevadel, lahtiste uste päevadel ja konkurssidel.

Sel aastal 17.oktoobril võttis meie koolist 5 meeskonda osa põnevast üritusest Questival, kus õpialsed said tutvuda Sillamäe õppekohas pakutavate võimalustega, proovida oma jõudu erinevates valdkondades: laonduses ja logistikas, kokanduses, ehituses, matemaatilistes ja keelelistes ülesannetes, infotehnolooogias.


Kõik osalejad  jäid väga rahule nii pakutavate ülesannetega kui ka meenete ja maiustustega! täname korraldajaid!кже приятными памятными подарками и сладким угощением! Благодарим организаторов!

Ning juba 18.oktoobril osalesid meie kooli 8.klassi tüdrukud inglise keele õpetaja Olga golikova juhendamisel jälle IVKHK-s toimuval rahvusvahelisel noorteüritusel ja kontakt-seminaril koos noortega Eestist, UK-st, Ungarist ja Lätist!

Täname Ida-Virumaa Kutsehariduskeskust külalislahkuse ja meeldiva koostöö eest!

Uute kohtumisteni!

Pildid ürituselt (IVKHK pildid ja kooli õpetaja Valentina Erofeeva pildid):









                                         


No comments:

Post a Comment