KAS SA TAHAD TEHA MEIE KOOLIELU HUVITAVAMAKS? TAHAD OLLA KURSIS HUVITAVAMATE PROJEKTIDEGA? SIIS OLED SA ÕIGES KOHAS ÕIGEL AJAL! lIITU MEIEGA!

Tuesday, October 22, 2019

VEel PAremaks: Sillamäe Vanalinna koolis on nüüd 2 VEPA klassi!


Alates sellest õppeaastast rakendavad 2 SVK pedagoogi-Olga Savina ja Jelena Barmotina koos oma klassidega VEPA käitumismängu metoodikat õppeprotsessis. Nii õpetajatele, õpilastele kui ka lastevanematele meeldib!

MIS on VEPA ja milleks seda vaja?

VEPA Käitumisoskuste Mäng on kogum meetoditest, mida õpetaja kasutab õpitegevuste ajal. Metoodika eesmärk on positiivse ja õppimisele suunatud õhkkonna loomine klassis ning õpilaste positiivse käitumise tunnustamine. Mäng lihtsustab rakendava õpetaja tööd, muudab õpitegevused mängulisemaks ja parendab õpilaste igapäevaelu. VEPA Käitumisoskuste Mäng on tõenduspõhine programm, metoodika mõju laste heaolule on põhjalikult uuritud ja hinnatud.

ROHKEM INFOT VEPA kohta saab:

Kui lapsevanemad soovivad ka kodus ja peres VEPA meetodeid rakendada, on neile abiks VEPA KODU metoodiline tasuta materjal:



Meie mõlemad klassid on väga rahul ja rõõmsad, on näha positiivseid tulemusi ja õpilaste rahulolu. 1.klass isegi peab VEPA klassi blogi:
VEPA класса




VEPA Käitumisoskuste Mäng ja Tevise Arengu Instituut kuulub Kiusamisvaba Haridustee koalitsiooni
https://www.hm.ee/sites/default/files/kiusamisvaba_haridustee_kontseptsioon.pdf

Meie VEPA klasside piltidelt on näha laste rõõmu ja kaasatust:




                      

No comments:

Post a Comment