KAS SA TAHAD TEHA MEIE KOOLIELU HUVITAVAMAKS? TAHAD OLLA KURSIS HUVITAVAMATE PROJEKTIDEGA? SIIS OLED SA ÕIGES KOHAS ÕIGEL AJAL! lIITU MEIEGA!

Friday, November 8, 2019

Maakondlik õpilasüritus: "Matemaatiline labürint" 2019



 7.novembril toimus Sillamäe Vanalinna koolis  IVOLi toetusel maakondlik õpilasüritus "Matemaatiline labürint" 5.-6.klasside õpilastele.

     Sel aastal osales üritusel üle 50 õpilase Sillamäe Vanlinna ja Kannuka koolidest, Sinimäe Põhikoolist ja Narva-Jõesuu põhikoolist.

Õpilasürituse idee algataja ja korraldaja on Sillamäe Vanalinna kooli õpetaja Jelena Veršinina, kes planeerib, valmistab ette huvitavad ülesanded osalejatele ning kaasab ka vanemate klassid õpilasi ürituse läbiviimisse. Seekord aitasid üritust läbi viia 7.a klassi õpilased.

Õpilasürituse "Matemaatiline labürint" põhieesmärgiks on tõsta huvi  matemaatika õppeaine vastu ning toetada matemaatika õppekava 5.-6.klasside jaoks, motiveerida õpilsi matemaatikat õppida, võimalus lastel sarnaste huvidega teha ühist tööd matemaatika valdkonnas ning  arendada nendes meeskonnatöö oskusi ning ka m atemaatiliste oskuste arendamine mitteformaalsete õppemeetoditega (õuesõpe)
 

Täname kõiki, kes aitas ürituse  korraldada ja läbi viia, tänusõnad ka meie kooli huvijuhile Irina Gantsevale













PILDID ÜRITUSELT:

                                          

No comments:

Post a Comment