KAS SA TAHAD TEHA MEIE KOOLIELU HUVITAVAMAKS? TAHAD OLLA KURSIS HUVITAVAMATE PROJEKTIDEGA? SIIS OLED SA ÕIGES KOHAS ÕIGEL AJAL! lIITU MEIEGA!

Sunday, November 24, 2019

SVK õpilaste meeskond läbib TORE programmi koolitust

* sõbraks ja kaaslaseks olemine eakaaslastele;
* õpilaste ja täiskasvanute vaheline koostöö.
x





















Sel sügisel alustas meie koolist 6.klasside õpilasetest koosnev meeskond koolituste modulite läbimist programmi TORE raames.  TORE tugiõpilasliikumise idee  on Eestisse jõudnud Soomest 1996. aastal  ning tänaseks on TORE liikumisest  kujunenud üle-eestiline võrgustik. TORE missioon on suurendada koolides (ja ühiskonnas) nende inimeste hulka, kes kannavad ja levitavad inimsõbralikku, õppimist ja õpetamist soodustavat, suhtlusjulgust ja -oskust arendavat, vaimset ja füüsilist vägivalda taunivat, üksteist toetavat ja erinevusi sallivat ning koostööle orienteeritud mõtteviisi.
Tugiõpilastegevus TORE arendab kolme suunda koolis:
* tugiõpilaste endi toimetulek;
Venekeelses koolitusrühmas on hetkel 6 kooli esindajad, kokku 30 osalejat. Kõik koolitusmoodulid toimuvad Võsus (Lääen-Virumaal), esimene toimus oktoobris, mille käigus tutvusid noored teiste osalejatega, arendasid meeskonnaoskusi. Teine koolitusmoodul lõppes sel laupäeval ning selle teemaks oli "Emotsioonid, tunded, konfliktid"
Koolituse ajal toetavad meie õpilasi kooli huvijuht Irina Gantseva ning õpetaja Tatjana Smirnova.

Programmi ametlik koduleht: tore.ee




No comments:

Post a Comment