KAS SA TAHAD TEHA MEIE KOOLIELU HUVITAVAMAKS? TAHAD OLLA KURSIS HUVITAVAMATE PROJEKTIDEGA? SIIS OLED SA ÕIGES KOHAS ÕIGEL AJAL! lIITU MEIEGA!

Monday, December 22, 2014

Ettevõtlikud noored on kooli vara!


Pühadeeelsel ajal on palju toimetusi.

ka meie koolis elu keeb: 11.-12. detsembril toimus traditsiooniline kooli talvelaat ning samal ajal täitsid õpilased suure tellimuse Sillamäe Linnavalitsusele: šokolaadikomplektide valmistamine!



           Kõik kooli õpilased teavad koolilaatade traditsioonidest. Kokku toimub õppeaasta jooksul 3 koolilaata: sügislaat, talvelaat, sõbrapäeva laat.
Sellel aastal teenisid õpilased koolilaadal 306 eurot, see tähendab, et koolifond täienes 36 euro võrra (kokkuleppel läheb teenitud tulus 10 % koolifondi ning 90 % klassifondi, mida klass kasutab ekskursioonidele minekuks, õppekäikudele ja muudele klassiüritustele)
             Nii üllatas meid ühel laadal  oma šokolaadi toodanguga praegune 8. D klass, kes tegi erinevaid maiustusi šokolaadist projekti "SHOKOSHOK" raames.  Nende toodang sai kuulsaks ka linnas ning sel aastal said nad suure tellimuse Sillamäe Linnavalitsuselt ning vamistasid 150 šokolaadi kinkekomplekti!

Töö oli hoos! Peale sokolaadi kasutasime kinkekomplektide pakkimiseks ka õpilaste poolt käistsi valmistatud paberit ( 4. c klassi projekt "Käsitsi tehtud paber").

Töö lõpus tegid vanema lassi õoilased noortele ka töötoa ning andsid oma šokolaadivabriku noorematele üle.

Pilte laadast ja tellimuse valmistamise protsessist:













































No comments:

Post a Comment