KAS SA TAHAD TEHA MEIE KOOLIELU HUVITAVAMAKS? TAHAD OLLA KURSIS HUVITAVAMATE PROJEKTIDEGA? SIIS OLED SA ÕIGES KOHAS ÕIGEL AJAL! lIITU MEIEGA!

Monday, December 15, 2014

Prantsuse kirjandusele ja kultuurile pühendatud Kirjandustegelaste Ball







                    Kirjandustegelaste Ball
XXVI hooaeg
                   



Jälle elas Sillamäe Vanalinna Koolis muinasjutt! 5.-6. detsembril toimus kahekümne kuues Kirjandustegelaste Ball!

Tere tulemast Ballile!
 Soyez le bienvenu :

Üks ilusamaid Sillamäe linna noorteüritusi, XXVI Kirandustegelste ball, toimus Sillamäel 5.ja 6. detsembril ning käis see aasta A.Dumas mušketäride deviisi all "Üks kõigi, kõik ühe eest!"

Sel aastal oli ball pühendatud prantsuse kirjandusele ja muusikale. Üle 100  7.-9.klassi õpilase  ning gümnaasiumi õpilased osalesid balli programmis, muutudes veetlevaks daamideks ja härrasmeesteks. Osalesid ka kooli töötajad, juhtkonna liikmed ja kooli endised töötajad, sest prantsuse šikk ja elegantsus mõjuvad võluvalt igaühele.
Mõlemal päeval oli saal külalisi täis ning kahjuks jäi veel palju soovijaid, kes lihtsalt ei mahtunud meie kooli aulasse.
Meie Ballil olid külalised  Jõhvi Vene Gümnaasiumist, teiste Ida-Virumaa gümnaasiumide õpilased,SVK vilistlased,  Venemaa Kingisepa Linna  Kolmanda Kooli esindajad.


Pikk ja põnev programm sisaldas 16 (!) tantsunumbrit (valssid, menuetid, polkad, mazurkad ja maršsid), 3 prantsuse kirjanduse ainetel põhinevat lavastust, 2 muusikalist numbrit, 1 poeetilist pausi, promenaadi ja valssi külalistele.

Kirjandustegelaste Ball on selline üritus, millest on raske jutustada, seda on vaja näha, tunda ja parem osaleda selles aktiivselt, tantsides ja esinedes.

Suured tänud idee autorile ja stsenaristile õpetajale Nadežda Grigorjevale, koreograafile Olga Lebedevale, organisaatorile Irina Gantsevae, lavastajatele õpetajatele Alla Dmitrievale ja Nadežda Grigorjevale, muusikaõpetajale Jelena Trubinale, kujundajale N. Tšigassovale, muusikasaatjale Irina Bogdanovale, balli juhtidele õpilastele A. Kisseljovale, Jekaterina Tšernõševale, Uljana Safiullinale, Viktor Barinovale, Gleb Pantšenko-Prokopjevile, helioperaator Dmitri Ivanovile

Täname ka meie  toetajaid:
* Ida-Virumaa omavalitsuste Liitu
*Sillamäe Linnavalitsust
*lapsevanemaid.

Video Ballilt vene keeles saab vaadata Sillamäe TV saates:alates 13.44 min.kuni 20,35 min.


artikkel ürituses vene keeles ajalehes Sillamjaeskij Vestnik (11.12.2014):
Pilte ürituselt:









































































































И ещё:


































      





No comments:

Post a Comment