KAS SA TAHAD TEHA MEIE KOOLIELU HUVITAVAMAKS? TAHAD OLLA KURSIS HUVITAVAMATE PROJEKTIDEGA? SIIS OLED SA ÕIGES KOHAS ÕIGEL AJAL! lIITU MEIEGA!

Thursday, September 24, 2020

Tervisepäev 2020 Sillamäe Vanalinna koolis

  


24.septembril toimus meie koolis Tervisepäev. Arvestades Terviseameti soovitusi planeerisime tegevusi maksimaalselt värskes õhus ja erinevates kohtades looduses. Vanemate klasside õpialsi ootasid sportlikud võistlused ja viktoriinid sillamäe Terviserajal ja kaptenite ülesanne mere ääres (omapärase majaka ehitamine looduslikest materjalidest), noorematele olid ettevalmistatud võistlused ja konkursid Sillamäe staadionil ja pargis, kooli staadioonil toimus  hommikune soojendus. Kordasime ka reegleid ja nõuandeid, kuidas oma ja lähedaste tervist hoida ja milliseid tervislikke harjumusi arendada. 

Pildid:

4.klasside õpilaste õppekäik Pimestiku talus PRIA projekti raames

 


22.septembril toimus PRIA projekti raames 4.klasside õppesõit Pimestiku tallu. Õpilased said teada rohkem hobusekasvanudesest eestis, kuidas hoolitseda hobuste eest, milline on nende eluviis ja iseloom, said rohkem teadmisi hobuste pidamise kohta.

Pildid:

2.klasside õpilaste õppekäik Konju farmis PRIA projekti raames

  

22.septembril osalesid 2.klasside õpialsed PRIA projekti raames korraldatud õppereisil Konju farmi, kus tutvusid kitsede ja teiste koduloomade pidamise põhimõtetega, nende eripäraga, said teada, kuidas valmistatakse ökotooteid ja millised probleemid tekivad loomapidajatel.

Pildid: 

Monday, September 21, 2020

KIK projekt: 4.a klass programmis "Elu rabas"

  


Täna osales meie 4.a klass keskkonnahariduse programmis "Elu rabas". Ilm ja mitmekesine loodus soodustas õppimist ning pakkus avastamisrõõmu!














6.klasside õppesõit Päite Loomaparki PRIA projekti raames

  


21.septembril toimus PRIA projekti raames õppesõit Päite loomaparki, millest võtsid osa 6.klasside õpialsed. Seal tutvusid  õpilased kanade, küülikute, kitsede, eeslite, poni ja laamade pidamise eripärasustega,  said teada ka, kuidas ja kuhu pöördutakse, kui metsloomadega juhtuvad õnnetused.
 

Ekskursioonide käigus osalejad:

1.      said teada, et Sillamäe linna lähedal töötavad huvitavad taluaiandused, mida saab vabal ajal külastada perekonnaliikmetega.

2.      said teada, kust saadakse piima ja juustu ja milline on ökoloogiliselt puhaste toodete maitse.

3.      said teada, et Eestis on erinevate tõugudega hobused, õppisid neid eristama, hoolitseda nende eest, sööta neid ja koristada nende järelt.

4.      said teada mets-ja koduloomade pidamise põhimõtteid.

Pildid:

Saturday, September 19, 2020

KIK projekt: 5.klassidele mõeldud programm Sillamäe ranniku kivid

  


Tänu Sillamäe LV haridusosakonnale taaskäivitub ka sel õppeaastal keskkonnahariduse programmide projekt, milles osalevad linna koolid ja lasteaiad. programmid on välja töötatud erinevate keskkonnahariduse spetsialistide poolt erinevatest organisatsioonidest ning on õpilaste jaoks põnevad!

14.ja 15.septembril osalesid meie kooli 5.klasside õpilased MTÜ Rakendusökoloogia Keskuse ja Sillamäe Muuseumi koostöös läbiviidavas programmis: Sillamäe ranniku kivid. 


Täame korraldajaid! 

Pildid:

Thursday, September 10, 2020

Sillamäe Muusikakooli pedagoogid meie 1.-2.klasside õpilastel külas

  

9.septembril  viisid Sillamäe Muusikakooli pedagoogid meie 1.-ja 2.klassides põnevat õppetundi, mille käigus tutvustasid erinevaid muusikainstrumente, muusikakoolis õppimisvõimalusi. Õppetegevus oli põnev, täname muusika kooli õpetajaid koostöö eest! 
Pildid õppetegevusest:

6.klasside õppesõit Toila-Oru parki

  


7.septembril toimus 6.klasside õpialstele õppesõit Toila-Oru parki, kus neid ootasid Jõhvi Vene põhikooli 9.klassi õpialsed, et läbi viia 2 erinevat õppetegevust.

Oma loovtöö raames korraldasid 9.klassi Jõhvi Vene Põhikooli õpilased ajaloolist ekskursiooni ja looduslikku ekskursiooni, kust tutvustasid pargi ajalugu ja pargis olemasolevaid puid ja taime, pargi eripärasusi.

Täname neid, õppetegevus oli huvitav ja inforikas.

Pildid: