KAS SA TAHAD TEHA MEIE KOOLIELU HUVITAVAMAKS? TAHAD OLLA KURSIS HUVITAVAMATE PROJEKTIDEGA? SIIS OLED SA ÕIGES KOHAS ÕIGEL AJAL! lIITU MEIEGA!

Thursday, September 7, 2017

"Noortekamba detektiivid", seekord Sillamäel! II kohtumine lõimumisprojekti raames

06.09.2017 toimus Sillamäe Vanalinna kooli ja Tallinna Gaia kooli õpilaste kohtumine  lõimumisprojekti "Noortekamba detektiivid" raames, mille tippüritus (5-päevane lõimumislaager) toimub juba järgmisel nädalal Lääne-Eestis, Haapsalu lähedal.

Seekord olid õpilased salaagentide rollis , tegid valmis oma visiitkaardi, fotoportfoolio, uurisid, kus peitub eesti keel Sillamäe linnas, osalesid kooliga tutvumismängus, mida valmistasid Vanalinna kooli õpilasesinduse osalejad, tegid uued videod ja tugevdasid oma sõprussuhteid!

Täname kõiki, kes tulid vastu ja olid nõus aitama  ning õpilastega suhtlema: Sillamäe Linnavalitsuse aselinnapea Eevi Paasmäe, haridusosakonna juht Katrin Tamme, haridusosakonna spetsialist Riho Kutsar, Sillamäe Huvi-ja Noortekeskuse Ulei sekretär Olga Zuzzalova, Sillamäe Kultuurikeskuse direktor Alevtina Jermakova ja teised töötajad, kahju, et ajalise piirangu tõttu ei jõudnud õpilased Sillamäe Muuseumi, kus neid ka oodati.

Oma tagasisidet annavad õpilased lõimumislaagri ajal järgmisel nädalal, seni aga väike video toimunud üritusest:



No comments:

Post a Comment