KAS SA TAHAD TEHA MEIE KOOLIELU HUVITAVAMAKS? TAHAD OLLA KURSIS HUVITAVAMATE PROJEKTIDEGA? SIIS OLED SA ÕIGES KOHAS ÕIGEL AJAL! lIITU MEIEGA!

Sunday, October 9, 2022

Sillamäe Vanalinna Kooli aasta õpetaja Natalja Vassiljeva!

  


Õnnitleme Sillamäe Vanalinna Kooli Aasta õpetajat Natalja Vassiljevat!

Natalja Vassiljeva  tuli  Sillamäe Vanalinna kooli tööle  2007. aastal ajaloo õpetajana ning on tänase hetkeni  positiivne, sihikindel, uutele ideedele avatud õpilaste, lastevanemate ja kollegide poolt austatud ja armastatud õpetaja.

Hetkel õpetab Natalja Vassiljeva II kooliastmes ajalugu, ühiskonnaõpetust, on VEPA metoodikat valdav õpetaja, ettevõtluse ja mini õpilasfirmade teemaga seotud loovtööde juhendaja, aktiivne koostööpartner teiste piirkonna haridusasutustega sotsiaalainete valdkonnas.

Kiire õppija, täpne, abivalmis, rõõmsameelne kuid samas nõudlik õpetaja, loov  kolleeg, kes oskab töötada nii andekate kui ka erituge vajavate õpilastega, kohusetundlik  7.klassi klassijuhataja

Natlaja  on alati valmis õppima uusi lähenemisi, kohandama oma õpetamisstiili lähtudes õpilaste vajadustest, avatud uutele väljakutsetele ja ideedele. Tema õpilased on kursis, kuidas saab ennast arendada sotsiaalainete valdkonnas, julged ainevõistlustel ja olümpiaadidel osalejad, kes saavutavad ka võidukohti.

Natalja alati täiendab ennast nii ettevõtluse kui ka sotsiaalainete valdkonnas, osaleb täiendkoolitustel ning rakendab omandatud uusi teadmisi oma töös.

Koleegina on Natalja  alati heatahlik, aktiivne ja abivalmis, oskab kuulata teisi ja austada nende mõtteid ja ideid, korrektne ja intelligentne. Peale tööelu on Natalja nelja lapse ema, harrastav inimene ja kirglik aednik.





No comments:

Post a Comment