KAS SA TAHAD TEHA MEIE KOOLIELU HUVITAVAMAKS? TAHAD OLLA KURSIS HUVITAVAMATE PROJEKTIDEGA? SIIS OLED SA ÕIGES KOHAS ÕIGEL AJAL! lIITU MEIEGA!

Friday, January 27, 2023

MEIL ON SUPERUUDIS: oleme partnerkool õpirändekonsortiumis, mis sai 5-aastase ERASMUS+ programmi akredeteeringu!

 


HURRAA!  26.jaanuaril toimus Sillamäe Vanalinna Koolis õpirändekonsortiumi  partnerkoolide kohtumine, mille käigus arutasime ühiseid eesmärke ja edasist koostööd,  tegime esimesed planeerimised.  

Sillamäe Vanalinna Kool on üks partnerkoolidest, kes said 5-aastase Erasmus + akredeteeringu olles õpirändekonsortiumis, kokku on konsortiumis 4 kooli:
  • Narva Vanalinna Riigikool (koordinaator)
  • Narva Kesklinna Gümnaasium
  • Ahtme Kool
  • Sillamäe Vanalinna Kool
Mis see kooli arengu jaoks tähendab? 

Uued võimalused kooli töötajate ja õpilaste koolitamiseks välismaal, et saavutada püstitatud eesmärke.
Lähiaastatel  ootavad meid:
  • õpilaste õpiränded (individuaalsed ja frupiränded)
  • kooli töötajate individuaalsed ja meeskonnakoolitused välismaal
  • ühised lähetused partnerkoolide meeskondade jaoks
Oleme seadnud järgmised eesmärgid:
  1.  Konsortsiumi partnerkoolid on kaasaegsed õpikeskkonnad, mida toetavad keskkonnahoidlik mõtteviis, koostöö ja innovaatilised digilahendused.
  2.  Partnerkoolides töötavad pädevad ja motiveeritud koolijuhid, õpetajad ja tugispetsialistid, keda tunnustatakse ja kelle järelkasv on süsteemselt tagatud ja toetatud.
  3. Koolides toimib kaasav haridus, mida saavutatakse personaalse lähenemise kaudu lapse arengu toetamisel tema täielikku potentsiaali arvestades.
  4.  Koolide õpilaste üldpädevused on kõrgel tasemel, nad oskavad oma karjääri planeerida, suhtlevad rahvusvahelisel tasemel, osalevad aktiivselt ühiskonnaelus.




No comments:

Post a Comment