KAS SA TAHAD TEHA MEIE KOOLIELU HUVITAVAMAKS? TAHAD OLLA KURSIS HUVITAVAMATE PROJEKTIDEGA? SIIS OLED SA ÕIGES KOHAS ÕIGEL AJAL! lIITU MEIEGA!

Monday, November 2, 2020

Lõimitud õpe: põnevad temaatilised tunnid algklassides!

 Tänapäevakooli on raske ette kujutada lõimitud õppeta, igal päeval omandavad õpilased uusi ainealaseid teadmisi ning arendavad erinevaid pädevusi, tutvuvad kultuuriliste eripärasustega.

Eelmisel nädalal korraldasid meie uued õpetajad - prantsuse keele õpetaja Olga Levanova ja eesti keele ning eestikeelse loodusõpetuse õpetaja Julia Otti  unustamatuid tunde! See oli tõeline maagia!

Prantsuse keele tunnis, mis oli pühendatud Halloweeniga seotud traditsioonidele, omandasid 3.-5.klasside õpilased uut sõnavara, nautisid prantsuse keele kõla ning valmistasid ette oma teatarliseeritud etteastet prantsuse keeles. 


2.a klassis töötas aga terve päev tõeline võlurite kool, kus võlurid õpetaja Julia ja õpetaja Jelena õppisid koos õpilastega Võluritele koostatud eritunniplaani järgi! Rohkem infot nende suurepäraste tegevuste kohta võib leida infot klassi blogist:  https://dobrojeutrodeti.blogspot.com/2020/10/volurite-kool-raamatunurk.html

Nad võrdlesid eesti rahvakalendri sügiseid tähtpäevi Halloweeni traditsioonidega, meisterdasid kõrvitsa-kellasid, töötas lugemispesa ja fotonurk!

Sellised tunnid ja õppetegevused jäävad õpialstele kauaks meelde , motiveerivad neid, arendavad oskust olla õppeprotsessi aktiivne osaleja!

Lubame ka teil piiluda nende tundidesse läbi fotogalerii:






































No comments:

Post a Comment