KAS SA TAHAD TEHA MEIE KOOLIELU HUVITAVAMAKS? TAHAD OLLA KURSIS HUVITAVAMATE PROJEKTIDEGA? SIIS OLED SA ÕIGES KOHAS ÕIGEL AJAL! lIITU MEIEGA!

Sunday, September 5, 2021

Eesti keele pereõppe projekti lõpetamine Ida-Virumaal

 

Eesti keele pereõppe projekt, millest võttis osa sel suvel 40 õpilast Ida-Virumaalt sai täna lõpusirgele meie õpialsi võõrustavate perede reisiga Ida-Virumaale.

Sela aastal esimest korda koordineeris meie kool projekti, mida algatas  MTÜ Kolga-Jaani Maanaiste Selts  Viljandimaal  Integratsiooni SA toel.

See on suurepärane võimalus vene noortele praktiseerida keelt, suhelda eesti lastega ning õppida kultuuri ja kombeid reaalses elus.  meie saime ka kogemusi ja uusi teadmisi ning loodame, et järgmisel aastal saame jätkata koostööd ning pakkuda õpilastele jälle sellist suurepärast võimalust. Täname korraldajaid!

täna aga võõrustas meie ilus Ida-Virumaa külalisi Vilhandimaalt. Kõik soovijad said kohtumisele tulla, et suhelda eesti keeles. Külalisis saatis kogenud giid Priit Orav, kes tutvustas nendele Ida-Virumaa ilu ja võlu. 

Meie täname Sillamäe Kultuurikeskuse töötajaid ja direktorit, kes olid valmis oma puhkepäeval kultuurikeskuse uksed lahti teha ning pakkuda külalistele võimalust tutvuda nii keksuse hoonega kui ka selle keldrikorrusel asuva muuseumiga.

Mõned pildid:










 

No comments:

Post a Comment