KAS SA TAHAD TEHA MEIE KOOLIELU HUVITAVAMAKS? TAHAD OLLA KURSIS HUVITAVAMATE PROJEKTIDEGA? SIIS OLED SA ÕIGES KOHAS ÕIGEL AJAL! lIITU MEIEGA!

Thursday, September 9, 2021

Noortekohtumiste projekt Mäetaguse põhikooli õpilastega: Sport, tervis, suhtlemine looduse-ja sõpradega- otsime oma väljapääsu koroonakriisist.

 


Kevadel osalesid meie noored õpilasesindusest koolitusel, kus õppisid kirjutama ja koostama noortekohtumiste projekte. Selle tulemusena koostöös Mäetaguse põhikooli õpilastega sai esitatud noortekohtumsite projektitaotlus, mis sai ka rahastuse. Augustis toimus ettevalmistav kohtumine ja nüüd  viivad meie 7.klassi õpilased koos Mäetaguse põhikooli noortega noortekohtumiste projekti "Tervis, sport, loodus ja sõprus- meie viis väljua koroonakriisist".

Noortekohtumised toimuvad Aluoja puhkekeskuses ning esimestel päevadel on põhirõhk ühtse meeskonna loomisel, tutvumismängudel ja jäälõhkujatel, reeglite arutlemisel ja aktiivsel osalemisel projekti tegevustes.  Noored õpivad korraldama oma õppimist ja elu uutes tingimustes ning koostasid kohapeal ka orienteerumismängu eesti ja vene keeles. Projekti käigus arutlevad noored oma "retsepte" koroonakriisi vastu, mõtlevad välja uusi tervislikke retsepte, viivad läbi hommikused võimlemised.

 “Noortekohtumiste elluviimist rahastatakse Haridus- ja Noorteameti toel”

Pildid:





























No comments:

Post a Comment