KAS SA TAHAD TEHA MEIE KOOLIELU HUVITAVAMAKS? TAHAD OLLA KURSIS HUVITAVAMATE PROJEKTIDEGA? SIIS OLED SA ÕIGES KOHAS ÕIGEL AJAL! lIITU MEIEGA!

Monday, October 25, 2021

Loovpäev: sügispühad rahvakalendris. Vahva või õudne Halloween?

  


Viimasel õppepäeval enne sügist koolivaheaega toimus 1.-4.klassides lõimitud õppe päev, mis oli ettevalmistatud eesti keele õpetajate, algklasside õpetajata ja õpilaste koostöös.

Uuriti ja arutati saabuvaid sügispühi, millised traditsioonid on Eestis elavatele lastele meelepärased, miks, millised kombed on sarnased, millised erinevad. Läbi mänguliste tegevuste, esitluste, meisterdamiste ja loominguliste ülesannete võrdlesid õpilased eesti rahvakalendri sügispühade kombeid ja Halloweeni kombeid, külastasid dekoreeritud fotonurka, meisterdasid kõrvitsast küünlajala ning demonstreerisid oma kostüüme. 

Noored õpilasesindusest valmistasid 1.-2.klasside õpialste jaoks aktiivseid vahetunde, et motiveerida õpilasi ka koolivaheajal rohkem liikuma!

Temaatiliste tegevuste kaudu said õpilased omandada uusi eestikeelseid sõnu, rohkem teada saada kommetest ning saada ka positiivseid emotsioone.

Tegevuste läbiviimist toetas MTÜ Keelepööre, toetuse abil saime tegevused muuta põnevamaks ja mitmekesisemaks.

Pildid lõimitud õppe päevast:








































































No comments:

Post a Comment