KAS SA TAHAD TEHA MEIE KOOLIELU HUVITAVAMAKS? TAHAD OLLA KURSIS HUVITAVAMATE PROJEKTIDEGA? SIIS OLED SA ÕIGES KOHAS ÕIGEL AJAL! lIITU MEIEGA!

Tuesday, October 12, 2021

Sillamäe Vanalinna Kooli Aasta õpetaja on Olga Andrejeva

  

(foto: fb  Sillamäe Kultuurikeskus)

Õpetajate päevale pühendatud aktusel tunnustas Sillamäe Linnavalitsus linna aasta õpetajaid.  Sel aastal sai Aasta õpetaja tiitli Sillamäe Vanalinna kooli poolt klassiõpetaja Olga Andrejeva, kes järgmisel aastal ootab uusi lapsi  1.klassi. 

Olga Andrejeva tuli  Sillamäe Vanalinna kooli tööle  1994.aastal ning on tänase hetkeni aktiivne, heasüdamlik, mitmekesine ja tänaseks ka suure töökogemusega  õpilaste, lastevanemate ja kollegide poolt austatud ja armastatud õpetaja.

Algklasside õpetaja eriala saanud Pihkva Pedagoogilises Instituudis ei peatunud ta oma täiendõppes ning sai aastal 2002 magistrikraadi klassiõpetaja erialal ka Tallinna Pedagoogika Ülikoolis.

Hetkel on Olga Andrejeva  klassiõpetaja kolmandas klassis, töötab individuaalselt hariduslike erivajadustega õpilastega,  lisaks sellele edukalt juhib mitu aastat koolis ka algklassideainesektsiooni tööd.

Kohusetundlik, täpne, abivalmis, samas loov ja  kaasaegne õpetaja, kes on pidevalt õpilastele ja laspsevanematele toeks ja heaks nõustajaks.

Olga on uuetle ideedele ja väljakutsetele avatud õpetaja, kes kiiresti reageerib maailmas toimuvale ja on valmis muutuma vastavalt õpialste vajadustele ja huvidele.   Ootamatul hekel, algklassid pidid ootamatult üle minema distantsõppele, reageeris ta selele kiiresti ja professionaalselt, pühendades oma vaba aega uute  e-keskkondade, meetodite ja võimaluste omandamisele, et  säilitada õpilastega hea kontakt ja olla nendele ja lapsevanematele abiks,  avastades nii google classroomi, elektrooniliste õpikute ja uute platvormide võimalusi kui ka kohendades materjale õpilaste jaoks.

Olga on õpetaja, kes on alati enesetäiendamise teel, pidevalt  täiendab oma eesti keele oskust, läbib erinevaid koolitusi digipädevuste arendamiseks , näiteks õppis ka lihtsamate õpperobitite kasutamist õppeprotsessis,  huvitatud projektitöös ja otsib uusi ideid, sel aastal näiteks lõi kaasa  eesti-soome koolide arenguprogrammis.

 Olga Andrejeva juhendamisel osalevad lapsed erinevatel konkurssidel, projektides ja programmides, on aktiivsed ka kooli huviringide töös, kooli üritustel. Olga alati aitab neid, mõtleb kaasa ja suunab, ta peab lugu laste ideedest ninf toetab neid nende elluviimisel.

Olga läbis ka programmi „Kiusamisest vabaks!“ koolitusi ja kasutab selle metoodikat oma tundides, et aidata õpilastel luua head sõprussuhted ning õpetada nendele lugupidamist teineteise vastu.

Koleegina on Olga alati heatahlik, taasakalukas ning rahulik, oskab kuulata teisi ja austada nende mõtteid ja ideid, avatud uutele ideedele ja koostööprojektidele, korrektne ja intelligentne


No comments:

Post a Comment