KAS SA TAHAD TEHA MEIE KOOLIELU HUVITAVAMAKS? TAHAD OLLA KURSIS HUVITAVAMATE PROJEKTIDEGA? SIIS OLED SA ÕIGES KOHAS ÕIGEL AJAL! lIITU MEIEGA!

Wednesday, November 10, 2021

Kingitused1.klassi õpilastele ülemaailmse Lahkuse päeva puhul

 


13. novembril tähistatakse ülemaailmset Lahkuse päeva (World Kindness Day).  Eesti Lions Piirkond  kinkis täna koostöös Suukooli ja Punase Ristiga igale 2021. aastal esimesse klassi läinud lapsele  suu tervisele pühendatud kinkekoti. See sisaldab hambaharja ja -pastat, Suukooli ja Lions-liikumise teabelehte, Punase Risti plaastrit ja lõvi pea kujulist helkurit.  Kingituse eesmärk on teadvustada, et terved hambad tagavad lisaks kaunile naeratusele ka hea tervise. Korrapärane ning õigete võtetega suuhügieen koos hambasõbraliku toitumisega on parim viis oma tervise eest hoolitsemisel. Rõõmus ja lastepärane helkur toetab pimedal ajal turvaliselt ja naerulsui koju jõudmist.

Rohkem infot ülemaailmse lahkuse päeva ja sellega seotud ürituste kohta võib leida: : https://lions.ee/lahkuse-paev-2021/

Meie õpilased olid väga rõõmsad selle üle, õpetajad tuletasid nendele meelde, kuidas õigesti peaks jälgima suuhügieeni ja miks on tähtis kanda helkurit.

Selle aasta lahkuse päeva Eesti patrooniks on imeline, särava naeratusega Elina Nechayeva, kes saatis ka tutvustava video: https://www.youtube.com/watch?v=fK5-BZC9BXg









 

No comments:

Post a Comment