KAS SA TAHAD TEHA MEIE KOOLIELU HUVITAVAMAKS? TAHAD OLLA KURSIS HUVITAVAMATE PROJEKTIDEGA? SIIS OLED SA ÕIGES KOHAS ÕIGEL AJAL! lIITU MEIEGA!

Wednesday, November 24, 2021

Matemaatiline labürint

  


19.novembril toimus  Sillamäe Vanalinna koolis  IVOLi toetusel maakondlik õpilasüritus "Matemaatiline labürint" 5.-6.klasside õpilastele.


     Sel aastal osales üritusel 47 õpilast Sillamäe Vanalinna ja Jõhvi Vene Põhikoolist, kahjuks seoses COVID-19 piirangutega ei saanud üritusele tulle registreeritud õpilased narva-Jõesuu ja Sinimäe koolidest.

Õpilasüritus  idee algataja ja korraldaja on Sillamäe Vanalinna kooli  matemaatika õpetaja Jelena Veršinina, kes planeerib, valmistab ette huvitavad ülesanded osalejatele ning kaasab ka vanemate klassid õpilasi ürituse läbiviimisse. Seekord aitasid üritust läbi viia 9.a klassi õpilased. Matemaatiline labürint hülmas 5 etappi, millest mõned olid planeeritud kooli õues täitmiseks.

Õpilasürituse "Matemaatiline labürint" põhieesmärgiks on tõsta huvi  matemaatika õppeaine vastu ning toetada matemaatika õppekava 5.-6.klasside jaoks, motiveerida õpilasi. 

Täname kõiki, kes aitasid ürituse  korraldada ja läbi viia, tänusõnad ka meie kooli huvijuhile Irina Gantsevale.


Projekti elluviimist toetab Ida-Virumaa omavalitsuste Liit


































































No comments:

Post a Comment