KAS SA TAHAD TEHA MEIE KOOLIELU HUVITAVAMAKS? TAHAD OLLA KURSIS HUVITAVAMATE PROJEKTIDEGA? SIIS OLED SA ÕIGES KOHAS ÕIGEL AJAL! lIITU MEIEGA!

Wednesday, November 16, 2022

Sillamäe Vanalinna kooli esindaja treeningul "Holistic Mentoring" Itaalias

Novembri alguses toimus Erasmus + programmi toetusel ning Itaalia organisatsiooni VulcanicaMente (http://www.vulcanicamente.it/) algatusel treening täiskasvanute ja noortega töötajatele  teemal "Holistiline mentorlus".
Eestist osales treeningul 3 inimest MTÜ Noored Ühiskonna Heaks  (https://www.nyh.ee/)partnerlusel, kelle hulgas oli ka Sillamäe Vanalinna kooli õppealajuhataja Irina Meljakova.
Mitmepäevase  koolituse raames vaadeldi ja arutleti selliseid teemasid nagu:
-  mentorlus, kuidas olla toetav ja arendav mentor;
-holistiline lähenemine ja selle mõju elukvaliteedile,
-holistilise inimesekäsitluse kaasaegsed teooriad ja praktikad;
-terviklik tervisekäsitlus;
-meelerahu ja teadvelolek (mindfulness), selle tähtsus ja mõju inimese elule ja tööprotsessile.
Treeningust võttis osa 25 osalejat erinevatest riikidest: Eesti, Sloveenia, Hispaania, Rumeenia, Itaalia, Poola, Portugal, Kreeka.
treening toimus ilusas Itaalia looduslikus kohas -Villa Dianas (https://www.villadianalecce.com/), mis on loodusläedane ning vastab täiel määral koolituse kontseptsioonile.
Uute teadmistega suundusid osalejad oma organisatsioonidesse, et planeerida ja korraldada teisi noori, töötajaid toetavaid tegevusi ja üritusi ning algatada uusi projekte!

Eestis meelerahu ja tähelepanu harjutusi ja kursusi võib leida kodulehelt: https://vaikuseminutid.ee/

Pildid:








No comments:

Post a Comment