KAS SA TAHAD TEHA MEIE KOOLIELU HUVITAVAMAKS? TAHAD OLLA KURSIS HUVITAVAMATE PROJEKTIDEGA? SIIS OLED SA ÕIGES KOHAS ÕIGEL AJAL! lIITU MEIEGA!

Wednesday, February 22, 2023

Meie eesti keele õpetaja Julia Otti sai nominendiks Virumaa Eesti Hariduse Seltsi tunnustuskonkursil kategoorias "Aasta eesti keele õpetaja"

  


21.veebruaril Kohtla-Järve Kultuurikeskuses toimuval Eesti Vabariigi 105.aastapäevale pühendatud maakondlikul galal tunnustas Virumaa Eesti Hariduse Selts maakonna parimaid eesti keele õpetajaid ja eesti keele maine kujundajaid.

Meie eesti keele õpetaja ja 4.a klassi klassiõpetaja JULIA OTTI sai nominendiks kategoorias "Aasta eesti keele õpetaja"!  Palju õnne, Julia, oleme uhked Su üle!

Julia Otti töötab Sillamäe Vanalinna Koolis ) alates 2019.aastast  eesti keele õpetajana ning ka eestikeelse klassiõpetajana pilootprojekti raames „Professionaalne eestikeelne õpetaja mitmekeelses koolis“.  Värskelt (2021.a) Tartu Ülikooli  haridusteaduse (keeleõpetaja mitmekeelses koolis) magistrikraadi saanud ei peatu ta enesetäiendamise teel ning  kasutab kõiki võimalusi teadmiste laiendamisteks ja oskuste lihvimiseks.

Julia on palju teinud, et aidata kaasa eesti keele positiivse maine kujundamisele: tema on aktiivne osaleja erinevates võrgustikes (Eesti Keel Teise Keelena Õpetajate Liit,  eesti keele ainesektiooni töös nii koolis, linnas kui ka väljaspool kooli), on korraldanud koolis ja linnas eestikeelseid ühisüritusi  (nt eestikeelsed lavastused õpilastega, mida näidati teiste klasside ja lasteaedade õpilastele), koolisisesed eestikeelsed temaatilised õpilasüritused, osalenud Nordplus projektis koostöös Leedu kooliga, mille raames valmistas ette eesti kultuuri ja keelt tutvustavaid tegevusi.

Julia tegi ise blogi „Õpime keelt“, fb ja instagrami ning youtube kanali , kust saab leida palju tema loodud põnevaid materjale eesti keele õppimise ja õpetamise teemal, samas on sinna kogutud eesti keele valdkonna kasulikud lingid: https://opimekeelt.blogspot.com/







No comments:

Post a Comment