KAS SA TAHAD TEHA MEIE KOOLIELU HUVITAVAMAKS? TAHAD OLLA KURSIS HUVITAVAMATE PROJEKTIDEGA? SIIS OLED SA ÕIGES KOHAS ÕIGEL AJAL! lIITU MEIEGA!

Monday, March 27, 2023

Mobiilne planetaarium meie koolis: "Maa metsik rännak"

 

27. märtsil külastas meie kooli Mobiilne planetaarium firma poolt OÜ Vaatepiir ning 1., 2. ja 3. klaasside õpilased said  vaadata põnevat videofilmi „Maa metsik rännak.“ Koostööd planetaariumiga koordineeris meie õpetaja Pärle Põltsam, kes võttis päeva kokku: 

"Lapsed said end seada mugavalt lamamismattidele ja vaadata kuppeltelgi seinale projitseeritud filmi ning kujutleda end olukorda, et nad elavad Kuul ja ei saa kunagi tagasi Maale minna. Filmi sündmused toimusidki 2081. aastal Kuu pinnal. Vanaisa koos oma lapselastega vaatles teleskoobis Maad päikesevarjutuse ajal. Vaadates Kuu varju liikumist maapinnal, jutustas vanaisa vulkaanidest, jõgedest, dinosaurustest, mammutitest, asteroididest ja jääajast.

Filmi vaatamise järel arutasime ka klassis, mida just äsja näinud olime ning kinnistasime juba tuttavaid aga ka uusi loodusõpetuse tunniga seotud sõnu. Kirjutasime igaüks ka väikese põhjenduse, miks meile film tõesti meeldis.

Aitäh, OÜ Vaatepiir, meid külastamast! "









No comments:

Post a Comment